Return to site

Een lang weekend met heel veel cricket - de voorzitter blikt vooruit

[door Wim Pielage] Een lang weekend met heerlijk veel cricket om die teleurstellende Europa League-finale te helpen vergeten. Vandaag begint met de belangrijke thuiswedstrijd voor ACC1 tegen Hermes DVS dat nog puntloos onderaan staat. En dat willen we natuurlijk graag zou houden. Bij ACC1 is Steven de Bruin er weer bij en ook Shirase Rasool (onze super youngster) is weer inzetbaar nu zijn neus weer is hersteld na een akkefietje omtrent slechte muziek keuzes :). Shirase of zijn team genoten kunnen u dit laatste zeker uitleggen. De gebroeders Zulfiqar laten de laatste weken een alsmaar groeiende vorm zien en hopelijk zal dit zich dit weekend verder voortzetten.

Aangezien de wedstrijd van ACC2 niet doorgaat is dit de enige thuiswedstrijd en aangezien iedereen moet bijkomen van de woensdagavond verwachten we dat de banken rond het veld helemaal gevuld zullen zijn. Want wat is er nou lekkerder dan bijkomen van een zware avond terwijl je naar een pot cricket kijkt!!
 
ACC3 gaat donderdag op bezoek bij Bloemendaal en ook op zoek naar de eerste winst. Kom op mannen, dit keer moet het lukken.
 
Zaterdag komen het eerste en het oudste team van ACC in actie.ACC1 gaat op bezoek bij onze buren in het bos. ACC kan zijn borst nat maken want VRA heeft dit jaar een bijzonder imponerende aanval die al twee winst partijen heeft opgeleverd. We hopen ook dat Zakir Kathrada helemaal los kan gaan nu hij op een graswicket speelt. Deze derby staat altijd garant voor een hoop spektakel dus zeker de moeite waard om te gaan kijken.
 
ACC veteranen gaan voor het eerst de wei in bij Quick in Nijmegen. Dit wordt ongetwijfeld zoals altijd weer een spannende pot die pas in de laatste overs wordt beslist. Voor deze wedstrijd kunnen de veteranen nog spelers gebruiken!!! Heb je zin, meld je dan aan bij Michael Dukker.
 
En op zondag is het programma weer overvol. Op ACC worden de volgende wedstrijden gespeeld
ACC U9 tegen QuiVive U9 om 9:00 uur. Nadat vorige week nipt werd verloren tegen Bloemendaal is het tijd voor revanche. ACC 11-2 tegen VCC wordt ook thuis gespeeld, aangezien VCC helaas niet over een veld beschikt.

ACC U17 speelt een thuis wedstrijd tegen Hermes DVS. Omdat het voor zondag geplande Flamingo toernooi is uitgesteld is er nu ruimte om deze wedstrijd in te plannen.
ACC Zomi om 12:00 uur tegen Excelsior. Gaat de Zomi eindelijk aan het langste eind trekken.
ACC3 om 13:00 thuis tegen Kampong. Na de winst tegen Bloemendaal (gaan we toch vanuit) hebben de mannen van Nagesh de smaak te pakken en zullen ze er vol op gaan tegen Kampong.
 
ACC U11-1 gaat om 9:00 uur op bezoek bij VRA. En als ze in staat zijn minder wides te bowlen als afgelopen weekend is de verwachting dat ze ook nu weer met de winst naar huis gaan.
ACC U13 mag om 9:30 uur aantreden tegen HBS. En de U13 is ook al zo’n prima verhaal, veel plezier, goed cricket en de punten pakken. Maar nu naar het beruchte HBS, wat gaat dat worden?
ACC2 gaat s’ middags de strijd aan tegen en bij Ajax Leiden. En ook hier geldt dat het team op zoek moet naar de eerste winst. De mannen van Hannema hebben die zeker nodig om daarna een stijgende lijn in te zetten voor de rest van het seizoen.