Return to site

Flierman en Edelenbos zijn

de vrijwilligers van de maand!

[door Jan Balk] Ons zeer gewaardeerde bestuurslid Richard Wolfe heeft een nieuwe prijs in het leven geroepen: De vrijwilliger van de maand. Twee ACC’ers zijn meteen al in de prijzen gevallen. Zo werd niemand minder dan Roland Flierman de vrijwilliger van de maand juli terwijl Berend Edelenbos nu al de vrijwilliger van de maand augustus geworden is.

Vooral Roland Flierman heeft de titel vrijwilliger van de maand juli meer dan verdiend. De ACC-vader én secretaris van de Club van 100 met hart voor de zaak heeft namelijk geheel en al op eigen initiatief een geweldige schoonmaakdag, oftewel de ’22 Clean Up Day, georganiseerd op ACC. Op zaterdag 16 juli was het zo ver. Van heinde en verre kwamen leden van ACC bijeen om de hele club schoon te maken. Het resultaat was schitterend. Nog nooit heeft de club er zo schoon uitgezien als direct na de door Roland Flierman georganiseerde schoonmaakdag. Hulde aan Roland, de vader van ons fantastische jeugdlid Art!

Veldenplanning

En dan Berend Edelenbosch. Hij is natuurlijk eigenlijjk het hele seizoen al een onwaarschijnlijk goede vrijwilliger omdat hij op onvermoeibare wijze de veldenplanning voor zijn rekening neemt. Daar komt bij dat hij in augustus al twee keer heen er weer naar Groningen is gereden om kluisjes op te halen zodat we de komende 100 jaar onze crickettassen keurig kunnen opruimen. Deze tassen zullen dus dankzij Berend in de toekomst nooit meer in de kleedkamer zwerven. En dat sluit natuurlijk weer uitstekend aan bij de ’22 Clean Up Day.

Daarnaast heeft Berend Edelenbos afgelopen dinsdagochtend ook nog eens ons jeugdlid Tibo Balk naar de training van de Dutch Lions gebracht op VCC. Ik geef toe, Berend was deze afspraak eigenlijk straal vergeten en kwam pas na tien keer bellen een half uurtje te laat. Maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Een beetje vrijwilliger van de maand heeft tenslotte ook nog een eigen leven.

Biertje

Hoe dan ook, zowel Roland Flierman als Berend Edelenbos hebben vanwege hun tomeloze inzet zonder enige twijfel een gratis maaltijd en een biertje verdiend. Zij kunnen hier op een willekeurige vrijdagavond op ACC van gaan genieten en de rekening indienen bij ons geweldige bestuurslid Richard Wolfe. Hulde, niets dan hulde voor onze eerste twee vrijwilligers van de maand!

Wil jij ook vrijwilliger van de maand worden? Zet je dan vooral in voor de mooiste club op aarde ACC. En wie weet, ben jij wel de volgende die zo maar kan gaan genieten van een heerlijke gratis maaltijd en een nog lekkerder glaasje bier. Proost!

broken image

Dankzij de door Roland Flierman georganiseerde '22 Clean Up day ziet ACC er schoner uit dan ooit.

broken image

Berend Edelenbos (links) rijdt voor ACC net zo makkelijk twee keer op en neer naar Groningen als een keer heen en weer naar VCC.