Return to site

Foto-impressie en uitslagen Vrienden Cricket Avond ACC/AFC/Pinoké

broken image

[door de redactie] Helaas, een verslag van de fameuze wedstrijdavond van ACC met leden van de bevriende clubs AFC en Pinoké van vorige week vrijdag kunnen we (nog) niet brengen. Maar nog steeds welkom. Daarom maar een korte foto-impressie en wat uitslagen alvast en bedankjes van een goed geleid pracht evenement. De wedstrijd zelf eindigde deze keer niet in een tie, ondanks alle manipulaties van scorers. Pinoké/AFC (135 runs) won nipt van ACC (133). Het treffen voor, tijdens en na het potje T20-cricket was gezellig als vanouds, en borrel en etentje groots - en dat in stralend weer van begin tot eind. ACC op z'n best.

Wat betreft de prijzen, zo laat organisator Rick Thorburn weten: Christiaan Soleman werd onderscheiden voor het scoren, Hans Dukker en Pieter Sandberg voor 't umpiren. De beste bowler was Marc Beerendonk (goed opgeleid, natuurlijk ;-), de beste batsman Hendrik van de Vijver en de beste fielder Joost van Dolen. Met name bedankt worden voor hun goede werk ten behoeve van de dag Cedric de Breet, Karel Kuijvenhoven, Stephen Hannema en Ben Markx en zijn jongens. Maar ook veel dank gaat naar de ballensponsoren van de dag: Max de Bruin Jr, Joost van Dolen (AFC), Ronald Koster (AFC) en Geert Wilmink en Marc Beerendonk (Pinoké),

broken image

Wat een topdag voor cricket. Eh, nee, we zeiden niet voor topcricket ;-)

broken image

De latere Umpire-award winnaar (met Pieter Sandberg) Hans Dukker bekijkt het nog even rustig, maar nu vanaf de bank.

broken image

Eh, hoe zit dat ook alweer... Rechts: Joost van Dolen van AFC, die de Beste Fielder-award zou scoren (maar ook verrassend lang wist te blijven staan op de mat). Wie weet de naam van de speler links?

broken image

Jong en oud komen trots van het veld, en poseren graag even voor de pers. Mark en Karel K, toch?

broken image
broken image
broken image
broken image

Sportiviteit ten top: Mark van ACC's U11 met Matthijs van Pinoké nadat ie door Mark is gebowled.

broken image

Gewoon mooi, en omdat de redactie zo vrolijk wordt van deze eigen foto.