Return to site

Geniet van een heerlijke rotimaaltijd voor aanvang van de ALV van ACC

Komende donderdagavond 29 februari is het weer tijd voor hét evenement van het jaar: de Algemene Leden Vergadering van ACC. Om het feest helemaal compleet te maken zorgt Steve Tilon er voor dat de pure liefhebbers voor de start van de vergadering op ACC ook nog eens kunnen genieten van een overheerlijke roti maaltijd!

De ALV van ACC is zonder enige twijfel een evenement dat je absoluut niet mag missen. Tijdens de vergadering worden er vaak interessante bestuurswisselingen wereldkundig gemaakt en een spectaculaire begroting gepresenteerd. Bovendien worden de plannen van het komend seizoen bekend gemaakt. En als kers op de taart staat natuurlijk ook altijd de spannende herverkiezing van de kascommissie op het programma.

Rondvraag

En dit jaar is het dus voor de vergadering ook nog eens mogelijk om te genieten van een ouderwets lekkere roti maaltijd van Steve Tilon. De ALV van ACC begint komende donderdagavond om 19.30 uur en wordt traditioneel afgesloten met de altijd weer verrassende rondvraag. Zorg er dus voor dat je er komende donderdagavond bij bent!

Klik hier voor de agenda van de ALV van ACC.