Return to site

Geweldige gabbers ACC U11 2 gaan gigantisch vooruit tegen ijzersterk VCC

[door Jan Balk] Het is ongelooflijk wat een onwaarschijnlijke progressie de geweldige gabbers van ACC U11 2 maken. Dat bleek maar weer eens tijdens de ruime nederlaag tegen het ijzersterke VCC U11 2.Eerder dit seizoen had ACC nog geen schijn van kans tegen VCC. Maar afgelopen zaterdag gaven de geweldige gabbers de Voorburgers in Den Haag uitstekend partij. 

 Uitstekend

Dat was vooral te danken aan uitstekend bowlen en fielden van ACC. Zo gooit MayankKonduri als fielder bijvoorbeeld elke bal in de palen. Het resultaat was dat minstens een speler van VCC run out ging. 

En er viel nog veel meer moois te beleven tijdens de eerste innings van VCC. In het totaal slaagden de geweldige gabbers er in om acht wickets te nemen. Harshdeep Singh nam er twee, Tibo Balk deed hetzelfde op twee achtereenvolgende ballen, Edward Thomas tekende voor een fantastische clean bowled en ook Nichal Konduri, Aadit Dhaninkal en Mayank Konduri namen ieder één wicket. Het resultaat was dat VCC genoegen moest nemen met 121 runs. De spelers van leider Tim de Leede hadden 145 runs gemaakt en door de acht wickets gingen er 24 runs vanaf.

Prachtig

Ook het batten van ACC was prachtig om te zien. Zo zorgden Aadit Akre(8) en Tibo Balk (8) voor een prima opening, tekenden Mayank Konduri (3) en Saisurya Shriram (0) voor een enerverend vervolg, deden Aadit Dhaninkal(3) en Oscar Trevethan (2) het eveneens uitstekend, deelden Nischal Konduri(7) en Edward Thomas (4) rake klappen uit en waren Harshdeep Singh (9) en opnieuw Aadit Akre (11) met het mooiste partnership van de innings van ACC verantwoordelijk voor een onnavolgbaar slotakkoord. De geweldige gabbers maakten alles bij elkaar 96 runs en verloren elf wickets waardoor het eindtotaal 63 runs was.

 

Alles bij elkaar is het prachtig om te zien hoe de geweldige gabbers steeds beter gaan fielden, bowlen en batten. Vooral het runnen gaat met sprongen vooruit en in het veld weten alle spelers van ACC dat ze het wicket moeten dekken. Nou nog allemaal oplopen en het wordt helemaal een feest. Komende zondag spelen we al weer de laatste competitiewedstrijd tegen VRA 1 uit. Dat belooft wat!

VCC 2-ACC 2 2-0
VCC 121. Cedric 22, Farhaan 22. H. Singh 2/16/3, T. Balk 2/8/3.
ACC 63. Tom 3/14/3, Farhaan 4/14/3.

Fotobijschrift: Aadit Akre (links) en Harshdeep Singh tekenden voor het mooiste partnership van de dag.

broken image