Return to site

Geweldige gabbers van ACC U 11 2 sluiten competitie af met winst op VRA

[door Jan Balk] De geweldige gabbers van ACC U11 2 hebben de competitie afgesloten met de vierde zege van het seizoen. Op het schitterende hoofdveld van VRA werd VRA U 11 1 verrassend verslagen. VRA ging eerst batten en moest genoegen nemen met 73 voor 5. Aadit Dhaninkal bowlde geweldig en nam zo maar drie wickets voor slechts vijf runs. Harsdeep Singh en gastspeler Mark Wolfe namen ieder ook een prachtig wicket.

Fraai

Het batten van de geweldige gabbers was helemaal schitterend om te zien. Het begon al met een prachtige opening van Aadit Akre (15) en Tibo Balk (8), die samen 23 runs maakten. Vervolgens hadden Saisurya Shriram (3) en Aadit Dhaninkal (9) een fraai partnership van 12.

 

Het beste kwam daarna dankzij de uitstekende samenwerking tussen Mark Wolfe (9) en Senna Younis (28). Vooral het runnen van de twee vrienden was prachtig om te zien. En mede dankzij snelle eentjes en harde viertjes scoorden ze samen 37 runs. Edward Thomas (2) en Harshdeep Singh (4) maakten het karwei vakkundig af en zorgden er voor dat het laatste partnership minimaal zes runs opleverde.

 

Het moge duidelijk zijn dat ACC de wedstrijd inmiddels met overtuiging had gewonnen. Uiteindelijk maakten de geweldige gabbers met 102/1 de century vol. Wat een fantastische afsluiting van de competitie!

 

Maar het seizoen is nog niet voorbij. Zo doet ACC U 11 2, net als trouwens ACC U11 1, komende zaterdag ook nog eens mee aan het NK Tip en Run op Excelsior. Dit evenement staat op het programma terwijl het grote ACC 1 tegelijkertijd op hetzelfde terrein deelneemt aan de T20 finales en op jacht gaat naar de derde titel op rij. Het moge duidelijk zijn dat elk ACC'er met hart voor de zaak dit allemaal niet mag missen. Tot zaterdag!

VRA U 11 1 - ACC U 11 2 0.2

VRA 73/5. A. Dhaninkal 3/5/2.

ACC 102/1. S. Younis 28.

Fotobijschrift: de geweldige gabbers van ACC U 11 2 lopen gezamenlijk het schitterende hoofdveld van VRA af.

broken image