Return to site

Geweldige gabbers van ACC U11 2 verliezen ondanks recordscore

[door Jan Balk] ACC U11 2 heeft meer runs dan ooit gescoord in een wedstrijd met een harde cricketbal. Desalniettemin waren de 71 runs net iets te weinig voor de zege. Dit had te maken met een ontketende Liselotte Mander, die met zestien fantastische runs Bloemendaal de zege bezorgde.

Maar de geweldige gabbers hadden dus ook fantastisch en ook zeker legendarisch batten laten zien. Wat te denken van de negen runs van Aadit Dhaninkal. Hij sloeg ook nog eens als enige geweldige gabber een prachtige vier. En Connor Robertson stond heel lang in voor een knalharde twee runs. Daarnaast bleef onze nieuwe kracht Shiriam met een enerverend nul not out.

Maar er viel nog veel meer te genieten. Zo was de run van Harshdeep Soingh een plaatje, maakte Nischal Kondhuri een bijzonder slimme 2 en kwam Mayank Kondhuri tot een spraakmakend totaal van één. Al met al was het puur genieten om te zien hoe de geweldige gabbers van ACC U11 2 met de week meer gewend raken aan het spelen met de harde bal. Bovendien bowlde Bloemendaal wat wides en noballs waardoor we in achttien overs dus tot dat historische totaal van 71 runs kwamen.

Het bowlen van ons was ook nog eens uitstekend verzorgd. Zo maakte Oscar Trevethan indruk met verschillende prima deliveries en werden de wickets keurig verdeeld tussen Aadit Dhaninkal, Connor Robertson, Harshdeel Singh, Aadit Akrre en Mayank Kondhuri. Nischal Kondhuri liet ook nog eens heel goed keepen zien. Desalniettemin hadden de geweldige gabbers van ACC geen antwoord op het fantastische batten van Liselotte Mander.

Heel mooi in de U11 competitie is ook dat er nauwelijks lbw wordt gegeven. ‘Lbw is alleen uit als het echt helemaal plumb is’, staat er in de regels. Dat zouden ze in de topklasse ook moeten doen. Dan had ons eerste vast en zeker gewonnen van HBS. Maar dit natuurlijk absoluut terzijde.

Want hoe je het ook wendt of keert, het draait sowieso om de geweldige gabbers van ACC 2, die komende zondag tegen VRA 2 op jacht gaan naar een nieuwe recordscore en de eerste zege van het seizoen.

broken image