Return to site

Grote Gasten van ACC winnen schitterend uit van Bloemendaal

[door Jan Balk] De Grote Gasten van ACC U13 A hebben de reguliere competitie op voortreffelijke wijze afgesloten. Bloemendaal werd op eigen veld op overtuigende wijze verslagen. Bloemendaal won de toss en ACC mocht eerst gaat batten. Alle Grote Gasten lieten vervolgens waanzinnig goed batten zien.

Maar liefst vier spelers haalden de dubbele cijfers. Vooral de opening van Gijs Evers en Mark Wolfe was een lust voor het oog. Gijs sloeg zelfs een enorme zes. En dit deed hij niet eens door hard te slaan. De zes was te danken aan pure timing. Alles bij elkaar eindigde ACC U13 op het fraaie totaal van 160 runs.

Magistraal

Bloemendaal kwam vervolgens niet verder dan 92 all out. Dit was weer te danken aan magistraal bowlen en fielden van de Gote Gasten. Zo hadden Tristan de Man en Olaf Erkens ieder bijvoorbeeld een fraaie clean bowled. Daarnaast was het bowlen van gastspeler Aneesh een verademing en waren alle Grote Gasten in het veld onder de bezielende leiding van captain Mark Wolfe ongelooflijk positief naar elkaar toe.

Aneesh speelt normaal in de onder 11 en had met acht prachtige runs al bewezen over bijzondere talenten te beschikken. Zijn bowlen was vervolgens helemaal fantastisch. Aneesh bowlde elke bal op het voor de kenners zo bekende spotje en eindigde met de fantastische cijfers van 2 voor 2 in 2. Wat een ontdekking!

Hoogtepunten

Er werden ook nog eens schitterende vangen gepakt door Olaf Erkens en Aadit Dhaninkal terwijl Mark Wolfe een voortreffelijke stumping had. Ja, de wedstrijd was zonder enige twijfel weer eens een aaneenschakeling van hoogtepunten.

Ondertussen hadden we eerder ook nog verloren van HBS en Qui Vive. Maar dat mag de pret niet drukken. Alles bij elkaar hebben de Grote Gasten vier van de negen wedstrijden gewonnen. En nu gaan we ook nog eens met zijn allen op tour naar Engeland! Wat een feest!

29 juni 2019 Qui Vive-ACC 2-0 ACC 189/3. M. Wolfe 27 retired. A. Mishra 2/8/4. Qui Vive 192/4. M. Selram 52 retired, A. Mishra 43, M. Khan 24.

6 juli 2019 HBS-ACC 2-0 ACC 147. G. Evers 30, M. Wolfe 24. J. van Oosterom 2/22/4, K. Humberg 2/13/3. HBS 148/2. J. van Oosterom 52 retired, M. Leideman 43*.

13 juli 2019 Bloemendaal-ACC 0-2 ACC 160/2. M. Wolfe 20*, G. Evers 24 retired. Bloemendaal 92. Aneesh 2/1/2.