Return to site

H.C.C. te sterk…….

[Door OBSERVER] Niet geheel onverwacht bleek ook HCC te sterk voor ACC.1 in de 10e en laatste wedstrijd van fase 1. ACC won de toss en verkoos te batten. Hobson (18) en Raza (23) openden maar konden geen stevig platvorm neerzetten. Smith (26), Knoll (15) en Kumar (14) waren de enigen die vervolgens met kleine scores iets bijdroegen. Het geheel was echter onvoldoende en ACC zat in 42 overs voor 123 runs aan de kant.
De Hagenezen hadden geen enkele moeite met dit totaaltje dat voor 2 wickets werd gepasseerd.
Ackermann (1/17/4) en de jeugdige Zinesh Master (1/31/4.4 - weet U nog, vorig jaar 5 wickets tegen Dosti) namen elk een wicket.

De 1e helft is met 2 gewonnen wedstrijden bepaald teleurstellend verlopen. Vooral de battingside voldeed niet aan de verwachtingen.
Maar er komen nieuwe kansen, want na de schifting in kampioens-poule en degradatie-poule gaan wij straks na de 20/20 voorrondes door in de volgende formatie:

broken image

ACC speelt niet meer tegen Kampong en Sparta waartegen reeds in de 1e fase werd gespeeld, maar wel uit en thuis tegen VOC, Dosti en Salland, dus 6 wedstrijden te gaan waarvan elke wedstrijd een MUST WIN partij wordt.! Er zullen zenuwen aan te pas komen…..
De onderste 2 ploegen degraderen automatisch en de voorlaatste speelt een beslissings wedstrijd tegen de kampioen van de Hoofdklasse waar op dit moment Rood & Wit en Hermes DVS aan kop gaan.

Maar eerst 20/20. Er zijn 5 poules van 4 clubs samen gesteld uit Top- en Hoofdklasse.
Op de komende 4 zaterdagen wordt op een locatie door 3 clubs gespeeld; een club uit de poule heeft vrij. Aanvangstijden resp. 10.00 / 13.30 / 17.00 uur
ACC is ingedeeld in Poule A met Quick Hg. – Qui Vive – HCC en is de eerste zaterdag 18/6 vrij.

Maar eerst gaan we meemaken de serie ODI’s tegen Engeland op VRA en startend vrijdag 17/6 en vervolgd op zondag 19/6 met fraai zomerweer op komst.!