Return to site

Haagsche Boks School (HBS) geeft ACC 2 een dreun

[door Irfan Younis] Zo verlies je opeens onnodig twee wedstrijden achter elkaar. Tegen Rood & Wit 2 was het bagger en dat lag absoluut aan het wicket. Nu verliezen we van HBS 2 en dat lag absoluut aan een noodlottende uitschakeling van onze openingsbat Mark Mulready en het ten onrechte LBW uitgeven van Bas van der Heyde. Althans, ten onrechte LBW uitgegeven volgens Bas zelf. Als hij dat zegt dan geloof ik dat natuurlijk.

Dus Bas ten onrechte LBW en Mark dus knockout geslagen. Ik had hem sowieso weinig kans van slagen gegeven. Zijn tegenstander was een beer van een vent en toch echt een doorgewinterde Haagsche Boks Scholier. Die tweestrijd win je niet zomaar. 

Nadat Mark letterlijk uit ging, was iedereen zo van slag en slaagden wij niet meer in om fatsoenlijke slagen te produceren. 174 runs was voldoende geweest maar we kwamen 20 runs tekort. Balen!

Nou, zo vervelend was het uiteindelijk niet. Rood en Wit 2 verliest opeens zomaar van VRA 2 en strijden er uit het niets vier clubs voor het kampioenschap van de overgangsklasse A. Dan zijn Beau en Sean ook nog eens geslaagd. Wat is het leven toch mooi. Op dit moment voor Mark nog niet maar het gaat goed met hem. Tot zondag natuurlijk. Of vandaag.....

broken image