Return to site

Kampioenschap lonkt voor vrolijke vriendjes van ACC U10

[door Jan Balk]     De vrolijke vriendjes van ACC U10 hebben zich uitstekend hersteld van de nederlaag tegen VRA. Qui Vive werd knap verslagen. Door deze fraaie zege is het kampioenschap dichtbij.

ACC begon met batten en maakte alles bij elkaar 99 runs. Mayank Kondhuri en Gijs Evers vormden het meest succesvolle koppel. Zij sloegen zeventien runs bij elkaar. Aadit Akre en Tibo Balk waren samen goed voor vijftien runs en Joshua Francis en Nichal Kondhuri maakten er elf. Ook Harshdeep Singh en Aadtit Dhaninkal lieten verstandig batten zien en voegden negen runs toe aan het totaal.

Spannend

Qui Vive deed het aan bat ook zeker niet onaardig. Het werd dan ook spannend. Maar dankzij uitstekend bowlen van alle vrolijke vriendjes van ACC bleef het totaal van Qui Vive beperkt tot 78 runs.

ACC boekte dus een geweldige zege en staat nog altijd bovenaan. Bloemendaal is komende zaterdag 9 juli thuis de laatste tegenstander van deze competitie. ACC zou tijdens deze wedstrijd zo maar kampioen kunnen worden. Zorg er dus voor dat je er bij bent. De wedstrijd begint om 9.00 uur.

Zaterdag 2 juli Qui Vive-ACC U10 0-2 ACC 99. Qui Vive 78.

broken image