Return to site

ACC 2 gaat hard onderuit bij Qui Vive 2

[door Jan Balk]     Bij Qui Vive staat een prachtig waarschuwingsbord. Je moet oppassen omdat er cricket wordt gespeeld. Het mocht niet baten. ACC verloor met boter en suiker van het tweede elftal van de club.

We hadden een geweldig elftal met allemaal grote talenten. Het batten was ook zeker niet onaardig op het kletsnatte veld. Maar meer dan 138 runs zat er niet in. Stephan Hannema sloeg nog wel twee mooie zessen en Xander Udo en Sean Walsh deden het ook zeker niet onaardig. Desalniettemin was 138 runs te weinig. Het duel begon vanwege het natte veld wat laat en was ingekort tot 38 overs. De lunch bij Qui Vive leek verdacht veel op de lunch bij ACC.

Beter

Qui Vive batte zeer verstandig en passeerde het totaal voor zes wickets. Een hoogtepunt van ons fielden was zonder twijfel de geweldige direct hit van Areeb Shoaib waardoor een speler van Qui Vive run out ging. Het jonge talent had later ook nog een clean bowled. Maar het was helaas niet genoeg voor de zege. Volgende keer beter.

Zondag 3 juli Qui Vive 2-ACC 2 2-0 ACC 138. S. Hannema 34, S. Walsh 23. R. Viguesh 2/18/7, S. Amit 2/5/2. Qui Vive 139/6. A. Sinha 42. H. Khan 2/20/5.

broken image

Fotobijschrift: Qui Vive doet er alles aan om het veld droog te maken en droogt later ook ACC 2 af.

broken image