Return to site

Kom aanmoedigen! ACC1 vrijdagavond thuis vs VCC in kwartfinale T20-cup

[door de redactie/MvO] ACC1 was geruime tijd kanshebber om bovenaan te eindigen in de Topklasse dit seizoen. Helaas is het anders gelopen. Maar in de T20-competitie is er nog zicht op overall winst. Kom daarom a.s. vrijdagavond naar ’t Loopveld om ACC1 aan te moedigen vanaf 18.00 uur, als er in de kwartfinale T20 gespeeld wordt tegen mede-Topklasser VCC.

Onze club heeft een reputatie hoog te houden in deze competitie. Vorig jaar eindigde ACC tweede, na een van HBS verloren finale, maar in de seizoenen 2015-2017 waren we steeds winnaar van de T20 Cup.

Afgelopen zaterdag heeft de loting plaatsgevonden voor de kwartfinales T20 heren. De andere wedstrijden zijn VOC- Salland, VVV - Excelsior'20 en HBS (winnaar van vorig seizoen) - VRA.

De finaledag vindt op zaterdag 24 augustus plaats op VCC.

 

De loting is verricht op Salland CC, tijdens de Women Quadrangular T20 Series, en werd verricht door Paul Reynolds, lid van het ICC Umpire Panel, ''onder toeziend oog'' van Ruud Kaulingfreks en Bart Kroesen, Competitieleider a.i. van de KNCB.

De winnaar van de T20-competitie zal volgend jaar namens Nederland deelnemen aan de European Cricket League, zo meldt de KNCB.

Eindstand poulefase T20-competie 2019

Regio Amsterdam/Utrecht

1. VVV
2. Salland CC

Regio Haarlem/Amsterdam
1. ACC
2. VRA

Regio Den Haag
1. HBS
2. VCC

Regio Rotterdam
1. VOC
2. Excelsior