Return to site

Nerveuze ACC 2 zit op een roze wolk

[door Irfan Younis] "Woensdag hebben wij vanaf deze week een coach die ons naar een hoger niveau gaat tillen. Aangezien we donderdag op ons tweede veld spelen zullen we daar ook gaan trainen. Ik verwacht dat iedereen aanwezig is. Houd er rekening mee dat met de grote toestroom aan spelers ook de training mee wordt genomen in de selectie procedure. Daarnaast maken we geen uitzonderingen wat betreft betaling contributie. Zorg dus dat uiterlijk woensdag je contributie is betaald anders speel je niet. Klinkt beetje hard maar is niet anders. Tot woensdag!!" Aldus Stephan Hannema, aanvoerder van ACC 2.

Nou Hannema, veel meer de druk opvoeren dan dit kan natuurlijk niet. Ik zal je vertellen, ik was nerveus! Zelfs nerveuzer dan bij mijn rij-examen, nerveuzer dan op mijn trouwerij en nerveuzer dan op de geboortedag van mijn kinderen. Ik leek wel op een klein kind die zijn zwemdiploma moest halen. Mijn vrouw werd zowaar nerveus en die speelt niet eens. En ik zal je vertellen, iedereen was nerveus op de training. Mark Mulready, Bobby Murtaza, Bas van der Heyde, Chris Knoll, Stephan Hannema. Bakten er niks van: topedges, leading edges, bottom edges, inside edges. Edge waar! 

Beau te Boekhorst, Rehan Younis, Ajit Kamboj en ik. Bakten er niks van: wides, two-bouncers, full tosses, beamers, no balls. All bigmouthed but no balls. Maar niet op donderdag hoor. Keihard gewonnen van HBS 2. Al laat de score het niet zien, het was natuurlijk appeltje eitje. Wat wil je met ex spelers van het eerste. Hannema heeft zelfs ooit met de Dames 1 gespeeld. Dan wordt er natuurlijk van je verwacht dat er gewonnen wordt. Het mooiste van allemaal, iedereen heeft een bijdrage geleverd: goed gebowled, goed gebat, goed gekeept, goed gefield, goed gedronken, op tijd gekomen, netjes de lijnen getrokken, mooi gescoord, waarnemelijk geumpired, eerlijk het geld opgehaald, gebalanceerd het water gebracht, overtuigend medespelers toegejuicht, lekker gedoucht en fatsoenlijk de club verlaten. Proficiat jongens, zaterdag weer, zonder training en minder nerveus. Vooralsnog op een roze wolk.

broken image

HBS 215 voor 7 in 40 overs

I.Younis 2 voor 9 in 5

C.Knoll 1 voor 52 in 8

R.Younis 0 voor 19 in 6

B. vd Heyde 2 voor 41 in 6

A.Zaidi  0 voor 46 in 8

B. te Boekhorst 1 voor 37 in 6

ACC gewonnen met 4 wickets (217 voor 6 in 35. 4 overs)

A.Murtaza 38 runs

B. vd Heyde 89 no

C.Knoll 36 runs

S.Hannema 20 runs no

Wellicht tot zaterdag dus.