Return to site

Sponsor een wedstrijdbal van ACC!

[door Rick Thorburn] 

Aangeboden cricketballen tot nu toe

De sponsoractie van de wedstrijdballen van ACC is begonnen. Wilt u een wedstrijdbal sponsoren? Wees er snel bij en mail naar Rick: thorburn2208@gmail.com of bellen 020 6 47 58 34 of mobiel 06 15 24 94 31 van welke wedstrijd u de balsponsor wilt zijn. Afgelopen weekend met de bal van Michael van Os heeft ACC 1 met 18 runs van HBS 1 gewonnen. Bedankt Michael.

Komende donderdag (Hemelvaartsdag) en zaterdag (twee dagen na Hemelvaartsdag) is er sprake van topcricket. Eerst maar over Hemelvaartsdag. ACC I speelt dan thuis tegen Punjab 1, terwijl het tweede dan thuis speelt tegen HBS 2. Wedstrijdbal voor ACC 1 wordt aangeboden door Amsterdamsche Football Club maar wie biedt een bal aan voor ACC 2 vs HBS 2? Op zaterdag gaat het eerste op bezoek bij VRA en deze bal wordt aangeboden door Rick Thorburn.

De 17de is genoteerd. Wie meldt zich als balsponsor voor de wedstrijden hieronder? En van al die andere wedstrijden/teams? Hieronder zijn een aantal wedstrijden anders kijk naar:

broken image

Jullie bijdragen zijn nodig om de noodzakelijke kosten van onze mooie cricketclub te dekken en balsponsoring is tevens een leuke manier om je favoriete team aan te moedigen. Meer informatie over de sponsorbalactie van dit seizoen?

Tot op heden zijn er 17 ballen gesponsord:

Amsterdamsche Football Club (9)

Anonieme oud speler ACC1 (2)

Harry van Lingen

Max de Bruin Jr

Frank Wolfe † (2)

Rick Thorburn

Michael van Os