Return to site

Nieuwe Horeca Exploitant Clubhuis

[door Het Bestuur] In de zomer werden wij door Jose geïnformeerd dat Diaszo aan het einde van 2021 zou stoppen met de exploitatie van ons clubhuis.

Na bijna vier zeker niet gemakkelijke jaren vonden José en Jade het tijd voor iets anders. Wij willen beiden bedanken voor de afgelopen jaren en wensen ze uiteraard heel veel succes met hun komende plannen.

Inmiddels zijn wij er in samenwerking met AMVJ Golf in geslaagd een nieuwe horeca-exploitant voor ons clubhuis te vinden. Eind december zijn de handtekeningen gezet met onze nieuwe partners. VASTEP Vof dat wordt gerund door de twee broers Stephen en Vasco Tilon.

Stephen is degene die de dagelijkse gang van zaken voor zijn rekening neemt en het “gezicht” in ons clubhuis zal zijn. Vasco is de man achter de schermen.

De afgelopen zeven jaar hebben zij de horeca bij Golfclub Ookmeer voor hun rekening genomen en kijken nu erg uit naar de nieuwe uitdaging bij ACC en AMVJ-Golf.

De eerste weken van januari zullen worden gebruikt voor de overdracht en inrichting en het is de verwachting dat Stephen wanneer de horeca weer open mag in de startblokken zal staan zijn nieuwe klanten warm te verwelkomen.

Wij denken dat we met Stephen en Vasco een zeer ervaren duo als partners hebben gevonden die er zeker een succes van zullen gaan maken.

 

Het bestuur.

 

Onderstaand Stephen (l) en Vasco (r).

broken image