Return to site

Oefenwedstrijd A.C.C. – cc.EINDHOVEN

· Match Reports

Op een met schitterend weer gezegend Paasweekend werd er druk gecricket op Het Loopveld en speelde een ACC.1 combinatie tegen het uit de bekende BrainPort komende cc.EINDHOVEN, uitkomend in de 1e Klasse KNCB met ambities hogerop.

De samenstelling van ons team was nog steeds een mixture van vaste keuzes, mogelijke kandidaten en beschikbaren. In ieder geval was onze overseas Pro Thomas Hobson veilig geland en inzetbaar. En hij gaf meteen zijn visite kaartje af, zowel met bowlen als batten. Welcome, young man !

Eindhoven mocht batten en kwam in 49.1 overs tot een ietwat trage 143 ao. Kiran Hosur (29) werd topscorer. Hij speelde twee seizoenen voor ACC.1, maar keerde terug naar zijn oude club in het Zuiden. Mees v.Vliet (2/11/4) en Thomas Hobson 4/15/10 waren onze meest succesvolle bowlers. Bij Thomas waren het niet zo zeer de 4 wickets die de aandacht trokken, dan wel de slechts 15 runs in 10 overs. Zijn vrij lange aanloop brengt hem in een prachtige cadans naar een mooie actie. Maar vergeet niet dat onze tegenstanders 2 klassen lager spelen. Voorts namen Z.Master, A.Raza en V.Nagares elk een wicket.

ACC wist dit totaal net binnen 45 overs voor 6 wickets te maken. Opener Captain Anis Raza bleef met een zeer solide 73 runs not out. Hobson (31), Zaidi (13) verloren hun wickets alvorens op 110 nog 3 man konden vertrekken. Raza zorgde samen met Mees (15*) dat het nodige totaal zonder verder wicket verlies kon worden bereikt. Overigens was de e-scoringcard op KNCB Match Centre te volgen.

Komende zaterdag 23 april begint dan de 1e fase van de competitie in Poule A met als programma: ACC - HBS kom kijken en steun ACC.1 – aanvang 11. Uur SPARTA - HCC PUNJAB - Kampong

De bal voor de eerste wedstrijd wordt aangeboden door wie anders dan super “ballen-vanger” Rick Thorburn. Wij hebben nog veel meer aanbieders/sponsors van wedstrijd ballen nodig.! Dus bel snel met Rick (06152 49431). Iedereen mag een bal aanbieden, daar zijn geen vergunningen of afspraken voor nodig.!!! Alleen voor 5 ballen of meer voor een team lager dan het 6e moet overleg worden gepleegd.

Tot zaterdag bij ACC – HBS vanaf 11.- uur!!

OBSERVER

broken image
broken image