Return to site

Seizoen 2022 gaat zaterdag van start

Het is zover het cricketseizoen 2022 gaat van start.

Zaterdag speelt ACC 1 haar eerste thuiswedstrijd tegen HBS en zondag ontvangt ACC3 Qui Vive.

Nadat in de afgelopen weken al diverse oefen potjes zijn gespeeld nu dus voor het echie.

Veel nieuwe gezichten bij ACC 1. Natuurlijk onze beide Zuid Afrikaanse pro's Thomas en Robin die deze week al druk bezig waren te wennen aan de kunst pitch en de Nederlandse omstandigheden. Daarnaast heeft Navin de stap naar het eerste gemaakt en hebben we in Joseph, Robert en Zachary nieuwe krachten die o.a. de "mannen uit Eindhoven" moeten vervangen. Bekende namen als Raza (captain), Charles, Ammar, Mees, Aryan Shreyas en Zinesh maken natuurlijk ook deel uit van de selectie.

Het zal een mooie krachtmeeting worden met HBS.

ACC 3 is druk bezig weer vaste vormen aan te nemen nadat diverse spelers er voor hebben gekozen in het nieuwe ACC5 te gaan spelen. Gelukkig heeft ACC veel nieuwe leden en zal het geen probleem zijn om goede en complete teams in het veld te kunnen brengen.

Nieuwe Horeca partner.

Zoals al eerder gemeld hebben we een nieuwe horeca partner die nu de eerste ervaringen gaat opdoen met de cricket competitie. Graag aan iedereen de oproep om indien nodig een handje te helpen of te adviseren, vooral rond de bekende piek momenten van de lunch en 3e innings.

Een mooi cricket seizoen toegewenst!!