Return to site

Ontketend Kampong bezorgt ACC U11 hb bijzondere nederlaag

[door Jan Balk] De geweldige gabbers van ACC u11 hb hebben in een enerverende wedstrijd verloren van Kampong. De formatie uit Utrecht nam acht wickets en ACC slaagde er in om drie wickets te nemen. Dat gaf uiteindelijk de doorslag.

ACC begon met batten en slaagde er in om voor het verlies van die eerder gememoreerde acht wickets 93 runs te maken. Dit was onder meer te danken aan Tibo Balk (12), Saisurya Shiram (2), Harshdeep Singh (9), Arth Batra (1), Lakshya Somani (1), Oscar Trevethan (1), Rohan Poell (2) en Edward Thomas (10). Het was mooi om te zien dat iedereen een bijdrage had geleverd. Bovendien slaagden Tibo en Edward er in om de bal het veld uit te slaan. Daarnaast was er uitstekend verdedigend werk van onder meer Rohan en Oscar. En Harshdeep deelde rake klappen uit.

Evenveel verliespunten

Kampong liet vervolgens uitstekend batten zien en sloeg 95 runs bij elkaar. Arth Batra en Edward Thomas namen allebei een schitterend wicket, maar konden de nederlaag niet verhinderen. Desalniettemin was het een prima wedstrijd. En het mooie is dat Kampong, VRA en ACC nu allemaal precies evenveel verliespunten hebben. Spannender kan het natuurlijk niet. Wat een feest! Komende zaterdag gaan we voor alweer de laatste reguliere competitiewedstrijd op bezoek bij Bloemendaal.

Kampong-ACC 2-0
ACC 93/8 = 99.
Sharan 3/9/3, Tobias 2/11/2.
Kampong 95/3 = 119.

Fotobijschrift: Rohan Poell (links) en Edward Thomas lopen na een bijzondere battingbeurt het veld af.

broken image