Return to site

Overzicht cricketprogramma ACC-teams komend weekend

[door het bestuur] Bijgaand een overzicht van het komende cricketweekend wat leden eerder al is gemaild als Pitch #3 van 2019.  Gaat het eerste van ACC voor drie uit drie? Na de prachtige overwinning bij Quick Haag waar Shirase en Rehmat de runs op het bord zetten komt zaterdag VCC op bezoek.

 

Het gepromoveerde VCC heeft zijn team volgepropt met overseas spelers, wel liefst zes volgens diverse bronnen. En dat voor een club die jeugd zo hoog in het vaandel draagt. Ondanks dit overseas contigent bleek Excelsior vorige week te sterk voor de mannen uit Voorburg.
Wanneer ACC van haar eigen kracht uit gaat moet het in staat zijn ook tegen VCC een goed resultaat neer te zetten en wordt er een wedstrijd met hoge totalen verwacht.

 

KOMT ALLEN ons eerste team ondersteunen en genieten van mooi cricket!!!
 
ACC 2 gaat na de winst in de eerste wedstrijd op bezoek bij VCC en het is dan ook de verwachting dat het 2e van VCC overvol zal zitten met jeugdig talent dat geen plek heeft in hun hoofdmacht.
Dit kan een interessante krachtmeting worden met het tweede van ACC dat ook altijd een mooie mix tussen jong en oud is.
 
De Zami/Vet komen zaterdag helaas niet in actie. Deze wedstrijd is komen te vervallen ten gevolge van een gebrek aan spelers. Een trieste zaak en hopelijk wel éénmalig.
 
Zondag hebben we het volgende jeugd schema
ACC U9                 – Rood en Wit U9                          aanvang 9 uur, veld 2
ACC U11 SB         – vrij
QuiVive U11HB     – ACC  U11 HB A                           aanvang 9 uur bij Qui Vive
ACC U11 HB B      – Bloemendaal U11 HB                 aanvang 9 uur, veld 3
ACC U13               – VCC U13                                    aanvang 9 uur, veld 2
ACC U15               – Quick Haag U15                         aanvang 9 uur, veld 1
ACC U17               – vrij
 
Het derde gaat zondag in Leiden de strijd aan met Ajax. De mannen van Mudi hebben wat goed te maken na de nipte nederlaag afgelopen zondag. Ze hebben weer hard getraind dus de verwachtingen zijn hoog gespannen.
 
Het Zomi team wil ook voor drie uit drie gaan. Na een overwinning tegen VOC in de laatste over is wel duidelijk dat de Zomi de lat hoog heeft gelegd dit jaar. In het verslag (?? JL) van de Zomi heeft U kunnen lezen dat Robert Wolfe een hattrick had. Op de laatste bal van zijn spel van 7 overs werd de batsman LBW gegeven en heeft Robert zijn speldje verdient. Tegen CCG beginnen ze gewoon weer op nul – nul, maar dat zal het niet lang blijven.

Veel sportieve groeten.