Return to site

Programma's Topklasse- en T20-competities ACC1 komend seizoen

[door de redactie] Bijgaand de programma's voor de KNCB Topklasse en de KNCB Topklasse/Hoofdklasse T20 competitie voor wat betreft Poule C, waarin ACC1 is ingedeeld (zie ook artikel over reorganisatie T-20-competitie op deze site). In de Topklasse speelt ACC1 de eerste twee wedstrijden allebei uit. Eerst uit tegen VOC op zaterdag 2 mei, daarna uit tegen HCC op zaterdag 9 mei. De eerste thuiswedstrijd is daar weer na, thuis tegen VCC, op zaterdag 16 mei.

In het programma is dinsdag 5 mei opgenomen als wedstrijddag voor VOC en HBS, die dan hun onderlinge wedstrijd spelen die zij niet kunnen spelen op zaterdag 6 juni, wanneer beide elftallen deelnemen aan de ECL in La Manga. Zo laat de KNCB weten. Verder zijn de wedstrijden van Dosti CC tegen HCC (16 mei naar 17 mei) en tegen VCC (13 juni naar 1 juni) verplaatst. Dit i.v.m. het niet beschikbaar zijn van een accommodatie om te kunnen spelen op 16 mei en 13 juni. Zie ook artikel over Dosti's veldenprobleem hier.

De Topklasse T20 wedstrijden worden op zaterdagmiddagen gespeeld, aanvang 16.00 uur.

De programma's worden in de komende dagen ingevoerd in E-cricket en zullen daarna zichtbaar worden op de KNCB website, aldus de cricketbond.

broken image
broken image
broken image