Return to site

Topklasser Dosti nog steeds op zoek naar velden vanwege renovatie Drieburg

[door de redactie] Op dit moment is het nog niet zeker waar Dosti CC komend seizoen haar wedstrijden gaan spelen. Het veld op Sportpark Drieburg wordt dit seizoen gerenoveerd en Dosti CC is, samen met de KNCB, in gesprek met de gemeente Amsterdam over een vervangende accommodatie. Zo laat de competitieleider van de bond, Bart Kroesen, Topklasse-cricketclubs weten.

 

‘’Vooralsnog houd ik rekening met dat Dosti CC in de maand mei nog op Sportpark Drieburg zal kunnen spelen. Daarna zullen zij de rest van het seizoen gaan spelen op Sportpark Middenmeer of Sportpark Strandvliet in Amsterdam.

''Alle drie de Sportparken hebben hun problemen met beschikbaarheid, doordat velden gebruikt worden voor voetbalwedstrijden in het amateur voetbal en voor evenementen. Dit is een lastige situatie waarover ik, samen met Dosti CC en de Accommodatiecommissie, al langdurig in gesprek is met de gemeente Amsterdam, om te komen tot een zo goed mogelijk werkbare oplossing.

''Ik verwacht eind februari duidelijkheid te hebben over op welk Sportpark Dosti CC dit seizoen haar wedstrijden zal spelen,’’ aldus Kroesen in een schrijven aan de Topklasseclubs.