Return to site

Quick houdt alle vangen vast en verslaat ACC U17

[Door Jan Balk] ACC U17 heeft in een enerverende wedstrijd verloren van Quick. De 196 runs van de Haantjes bleken er 46 te veel voor de Amsterdammers.

Desalniettemin waren er zonder enige twijfel verschillende positieve punten tijdens het interessante duel. Zo bowlde Basir Hakimi waanzinnige legbreaks. Het leverde drie fantastische wickets op voor 24 runs in 5 overs. Ook Edward Thomas kreeg loon naar werken. Zijn briljante uitzwaaiers op het spotje resulteerden in 2 voor 22 in 5. Basir pakte ook nog eens twee wereldvangen.

Uitstekend

Aan bat begon ACC uitstekend. Dit was vooral te danken aan Joshua Francis, die voor de zoveelste keer dit seizoen heel goed batten liet zien. Hij sloeg op fraaie wijze 36 runs bij elkaar en werd prima gesteund door Gijs Evers en Basir. Later maakten Tristan de Man (13) en Ibrahim AhmadzI (12) veel indruk door verschillende ballen keihard het veld uit te slaan. Aan het eind sloeg Lonne Balk ook nog eens een prachtige vier.

Desalniettemin slaagde ACC er niet in om het totaal van Quick te maken. 150 runs bleek het hoogst haalbare. Dit was vooral te danken aan het geweldige fielden van de thuisclub. De Hagenaars hielden alle vangen vast en bowlden veel minder wides dan wij. Dat gaf de doorslag.

Maar… There is always room for improvement. Komende zondagochtend om 09.00 uur liggen er dan ook zonder twijfel thuis tegen Hermes DVS nieuwe kansen. Komt allen!

Klik hier voor de scorecard

Klik hier voor de stand

Klik hier voor het programma

broken image
broken image