Return to site

ACC 1 + 2 uitgeschakeld in Semi Finals T20

Weergoden grote spelbrekers

De Finaledag van de T20 competitie verliep in meerdere opzichten teleurstellend. Onze beide teams ACC 1 en ACC 2 sneuvelden voortijdig in de halve finale en het weer was dermate ongunstig en tevens beslissend, dat diverse wedstrijden niet konden worden afgerond.

ACC 2 trad op zondag op het Loopveld aan voor de middagwedstrijd, ging batten en zat tegen Groen & Wit in no time voor 47 runs all out aan de kant. Die konden dus meteen naar huis.

De wedstrijd van ACC 1 tegen Rood & Wit op Kampong, werd na lang wachten, ingekort tot 5 overs elk ……. Een loterij derhalve.

Eerst battend verloren wij al snel onze openers, die voor wat vuurwerk hadden moeten zorgen. Guy Sheena gleed uit en ging ongelukkig run out aan het dode wicket en Ben van der Merwe werd op een wild schot gevangen. 11/2 na 1,5 over!

Wij konden geen ‘boundaries’ produceren op het moeilijke wicket en natte veld, met uitzondering van 1x6 en 1x4 in de 5 e en laatste over. Resultaat: 39/3 in 5 overs, wat nog altijd 8 runs per over is.

Rood & Wit had hier echter geen moeite mee en won in de 4e over met 42/2.

Al met al een hele dag op pad voor 9 overs cricket ………

Op zaterdag werden de beide wedstrijden van ACC 1 (Excelsior UIT) en ACC 2 (Concordia THUIS) al vroeg in de ochtend afgeblazen en opnieuw vastgesteld op zondag 7 JULI. Dat wordt dus een dubbel weekend!

Voor komend weekend staat een druk programma op de rol:

Zaterdag 1 juni
ACC 1 - HBS 1
Qui Vive 1 - ACC 2
ACC Zami 1 - VVV Zami 1
ACC Zami 2 - Hilversum 2

Zondag 2 juni
Kampong 3 – ACC 3
ACC 4 - VVV 5
ACC 5 - Bloemendaal 3
ACC ZOMI - VOC Zomi
Quick Hg. O17 - ACC O17
ACC O15 - VRA O 15 Silver
VRA O13 Yellow – ACC O13
ACC O11 – Hilversum O 11-2

Wie biedt er voor een van deze teams de WEDSTRIJDBAL aan?

Klik hier om er achter te komen hoe je een bal kan aanbieden.

OBSERVER