Return to site

“Schenk een Bal aan je favoriete ACC team”

[door Rick Thorburn] Beste ACC'ers en Cricketvrienden. De ACC cricketbal actie is van start gegaan en tot op heden zijn er al 25 ballen geschonken door leden, supporters, vrienden, familie, sponsors en bedrijven. Mijn taak wordt ieder jaar moeilijker en in 2018 probeer ik €3.000 op te halen door 60 cricketballen aan sympathisanten te kunnen verkopen.

Met jullie steun en bijdragen gaat dat zeker wel lukken. 

Nogmaals dank aan de volgende balsponsoren:

broken image

Wie meldt zich als balsponsor voor de wedstrijden hieronder? En van al die andere wedstrijden/teams? Hieronder zijn een aantal wedstrijden anders kijk naar:

broken image

Per wedstrijd, per ACC-team kunnen er meerdere balsponsoren zijn. Een sponsorbal voor ACC kost €50, maar meer mag natuurlijk ook. Dat kan Individueel - met je elftal - met een groep vrienden en/of vriendinnen - met je bedrijf.

Aanmelden kan via de bijlage of email: thorburn2208@gmail.com

Mede namens het bestuur en spelers van de Amsterdamsche Cricket Club bedankt organisator Rick Thorburn alle leden en sympathisanten die in het zo succesvolle afgelopen seizoen aan de actie ‘Sponsor een cricketbal’ voor onze vereniging hebben bijgedragen. En de gulle gevers van het lopende seizoen, uiteraard.

ACC kan deze extra inkomsten zeer goed gebruiken in deze economisch moeilijkere tijden. Ze komen ten goede aan alle facetten van het cricket bij uw favoriete club, zoals trainingsfaciliteiten en coaching. U staat vrij om een team en een wedstrijd te kiezen voor uw bal en daarmee houden we zo veel mogelijk rekening.

Bij voorbaat enorm veel dank.

Rick Thorburn