Return to site

SPARTA-ACC verregend

Ten gevolge van een zo goed als totaal verregend weekend kwam in de Top Klasse slechts een wedstrijd tot een resultaat. VCC was ook PUNJAB de baas.

ACC kwam goed weg met het uiteindelijk staken van de uitwedstrijd tegen SPARTA. Toss verloren betekende batten en dat ging in de ochtend uren nog wel naar wens.

Na 8 overs stonden er 22 runs op het bord, waarvan maar liefst 13 wides ! ) en zaten Kumar en Wegener weer aan de kant..

Maar Shreyas Potdar bleef staan en liet uitstekend batten zien gesteund door Thomas Hobson. Tiental na tiental kwam op het bord en met een stand van 90/2 in 24 overs was de zaak weer aardig onder controle en lag een stevig totaal in het verschiet, zo dachten wij…….

Helaas was het van af dit punt foute boel, toen Hobson gevangen werd en 2 ballen later Heino met LBW kon vertrekken. 90/4 en 2 sterkhouders kwijt.!

Niemand was vervolgens in staat ons batten behoorlijk voort te zetten als gevolg van poor shots en onzalige run outs. ACC all out voor 128 !!

Een zeer teleurstellende prestatie waaraan alleen Potdar (41) en Hobson (34) konden ontsnappen en we kregen nog 26 extra’s cadeau waarvan 22 wides, dus aan goed bowlen had ook niet gelegen.

Voor SPARTA zou dit nederige totaal van 128 eenvoudig te maken moeten zijn om de 2 punten te pakken. Maar in de middag sessie kwam het na 19/0 en aanhoudende buien om ca. 18.30 tot een moeizaam “match abandonned”.

Klik hier voor de cijfers.

Een voor sporters heel weinig inspirerende dag voor wat de weers omstandigheden betreft, waarbij ACC (en de andere clubs) met het over spelen, opnieuw kansen krijgen om zich te plaatsen bij de eerste 4 die mogen deelnemen aan de PLAY OFF’s.

In feite verdient niemand anders dan VCC om Kampioen te worden.

Zij verloren slechts een keer dit seizoen en hebben 24 punten uit 13 wedstrijden. De andere 5 teams in de race naar de PLAY OFF’s verschillen onderling slechts 2 punten van elkaar!

2 keer winnen en je mag meedoen. Bij 1 x winnen hangt alles af van de resultaten van de andere wedstrijden en de NETT RUN RATE.

Klik hier voor de stand.

Rest programma : zaterdag 12 AUG. - SPARTA – ACC

zondag 13 “ ACC - HCC

OBSERVER