Return to site

Stemmen voor KNCB Cricket Gala 2016 kan nog heel even (dus op ACC ;-)

broken image

[door de redactie]   De KNCB Cricket Gala Commissie maakte de nominaties over het jaar 2016 voor het Gala van 27 november in Leidschendam bekend. Gala-presentator dit jaar is 'onze' John van Vliet. Er zijn 15 categorieën om op te stemmen. ACC werd in slechts één categorie genomineerd (Promo/Communicatie initiatief), ondanks drie inzendingen. Dus ACC-leden, stemmen! (en vergeet vooral die ene categorie niet ;-). Dat kan nog maar tot en met a.s. vrijdag 18 november 17:00 uur!

De stemming van de Gala Commissie telt voor 25% mee, die van het publiek voor 75%, aldus de KNCB.  Per computer / mobiel kan er één keer worden gestemd. Zodra er gestemd is, verschijnt er een dankbericht, waarna de vraag verdwijnt.

De 15 categorieën zijn: Topklasse speler, Hoofdklasse speler, Eerste Klasse speler, Buitenlandse speler, Recreatieve speler, Speelster, Jeugdspeler, Jeugdteam, Coach, Match Official, Vrijwilliger, Club van het jaar, Accommodatie, Promo / Communicatie initiatief en Cricketgemeente.

PS: ACC dankt deze nominatie aan de inspanningen van een groot aantal clubleden, en zeker niet alleen aan de genoemde ;-). Waarvoor dank. Mocht de verrassende nominatie geconverteerd worden in een heuse onderscheiding, dan zullen we ze uiteraard hier allemaal noemen. Stemmen kan dus hier.

Fotocredit John van Vliet: KNCB)