Return to site

T20: ACC1 zaterdagmorgen in halve finale vs HCC op veld Hermes

[door de redactie] Zondag j.l. verloor ACC1 uit tegen Dosti op ’t nippertje in het Topklasse treffen (zie verslag). Maar de dag ervoor, in de T20-competitie, was het een heel ander verhaal. Toen werd namelijk een fraaie winst geboekt door ons jonge team op diezelfde tegenstander, op hetzelfde veld. En denk maar niet dat Dosti toen verzwakt was; hun big guns speelden mee. Het kan verkeren...

Maar a.s. zaterdag is het halve finale- en finaledag in de T20-competitie op Hermes DVS in Schiedam (let op: nieuwe veld aan het Trimpad*). Er moet die ochtend om 10 uur gewonnen worden van HCC, dat zaterdag j.l. VRA versloeg na eerder zonder moeite van en op ACC gewonnen had. Dan wordt om 17.00 uur de finale gespeeld, met -hopelijk- ACC tegen de winnaar van de vanaf 13.30 uur op hetzelfde veld te spelen wedstrijd van Hoofdklasser Rood en Wit tegen HBS. Dus vermoedelijk HBS.

En dan speelt ACC1 a.s. zondag weer thuis, tegen VOC, de huidige nummer een van de Topklasse.

Voor de details van de zaterdag j.l. door ACC1 gewonnen T20 uit tegen Dosti, zie de KNCB-scoresheets beneden.

* Routebeschrijving naar het cricketveld van HDVS:

De T20-finaledag wordt gespeeld op onze nieuwe locatie aan het Trimpad in Schiedam. De route staat met borden aangegeven vanaf de Olympiaweg. Voor de zekerheid hierbij een korte beschrijving: Op de Olympiaweg slaat u na de hockeyvelden rechtsaf (zie bord Hermes DVS cricket). Aan het einde van deze weg slaat u linksaf, onze nieuwe velden aan het Trimpad vindt u na ongeveer 500 meter aan uw linkerhand. (de HDVS site geciteerd)

broken image