Return to site

Thomas Hinde en Zahir Doekhie rollen Jewellery Quarter CC op

[door Verslagman] Zaterdag stond de eerste friendly van het seizoen op het programma tegen Jewellery Quarter CC uit het brexit land. Om 4 uur s middags startte de 25 overs match.ACC won de toss en koos natuurlijk eerst te batten. Er werd een mooi totaal van 152-7 neergezet, waarbij de meeste runs van het bat van Zahir Doekhi kwamen. Zahir is een aantal weken in Nederland en wil zoveel mogelijk cricketen, hij maakte een mooie 47 n.o.
 
Youngster Thomas Hinde, die nog een aantal weken voor ACC uitkomt totdat hij naar de andere kant van de Noordzee verhuist, mocht de bowling openen. Thomas was in topvorm en haast onbespeelbaar voor de topbats van JQCC en had in zijn eerste over twee fantastische wickets. Na een korte rustpauze was hij wederom succesvol en zijn spel van 3-17 in 5 overs legde de basis voor een degelijke overwinning. JQCC 97 all out.
 
Na de wedstrijd werd Thomas door JQCC zeer terecht verkozen tot man of de match.
Super Thomas, hopelijk kan ACC de komende weken nog een paar keer van jouw bowling kwaliteiten profiteren!

Noot redactie: Voor geïnteresseerden: Jewellery Quarter CC is een wandering side, genoemd naar een district in Birmingham. Zie Wikipedia en FB-pagina JQCC.

PS Voor mailadres/contact voor de friendlies van ACC klik hier.