Return to site

Tropische verrassing tijdens schitterend duel tussen ACC U17 en VRA 2

ACC U17 heeft wederom een geweldige wedstrijd gespeeld. Ondanks waanzinnig batten van Gijs Evers en Mark Wolfe werd er net verloren van VRA 2.

Ook VRA 2 liet uitstekend batten zien en kreeg het voor elkaar om op de snikhete zondag op Het Loopveld in 30 overs 244 runs voor het verlies van 7 wickets bij elkaar te slaan. Desalniettemin waren er weer verschillende wapenfeiten bij ACC. Zo had Jasper Toxopeus twee geweldig wickets dankzij twee vangen van wicketkeeper Mark Wolfe. Ook Joshua Francis pakte twee wickets dankzij een schitterende catch van Tristan de Man en een clean bowled.

Genieten

Er viel nog veel meer te genieten. Wat te denken van twee razendsnelle stumpings van Mark op het bowlen van Basir Hakimi en Olaf Erkens. Daarnaast bowlden Abdul Shafay en Edward Thomas natuurlijk ook fantastisch. Ondertussen werden er alles bij elkaar wel een boel wides gebowld. Maar dat mocht de pret niet drukken op deze tropische zondagochtend.

Het batten van ACC was helemaal schitterend om naar te kijken. Gijs Evers maakte na een prima opening met Joshua Francis dankzij schitterende schoten 76 runs not out en Mark Wolfe sloeg maar liefst 90 runs not out bij elkaar. Desalniettemin werd er nipt verloren en moest ACC uiteindelijk genoegen nemen met 221 voor 1 na 30 overs.

Publiek

Uiteindelijk was het ruim aanwezige publiek natuurlijk de grote winnaar. Niks mooiers dan jonge talenten bij zomerse temperaturen in 60 overs 465 runs bij elkaar zien slaan. Wat een tropische verrassing! Komende zondagochtend liggen er wederom thuis tegen Salland om 09.00 uur nieuwe kansen. Komt dat zien!

Jan Balk

Klik hier voor de scorecard

Klik hier voor de stand

broken image
broken image
broken image