Return to site

Vooruitblik op cricketprogramma ACC-teams komende dagen

[door het bestuur] Bijgaand een overzicht van en vooruitblik op het komende cricketweekend wat leden deels eerder al is gemaild als onderdeel van Pitch #11 van 2019.

 

VOORUITBLIK
 

ACC1 liep afgelopen zondag een klein tikje op bij VCC. Hierdoor heeft Excelsior één punt voorsprong op de ranglijst. Zondag kan het eerste tegen dit zelfde Excelsior laten zien wat het waard is. Uit kwamen we tekort tegen de Schiedammers, maar op ons eigen veld zijn we natuurlijk op ons sterkst. Het belooft een mooie wedstrijd te worden, die je niet wil missen en waarbij onze vaak nog zo jonge spelers alle steun kunnen gebruiken. Vrijdagavond is er eerst nog de T20 warm up wedstrijd tegen Groen en Wit die om 18:00 uur op ACC wordt verspeeld. Mooi begin van het weekend.
 
Zondag WK Finale op nieuwe televisie: Nieuw Zeeland tegen Engeland!
Op zondag kan in het clubhuis ook de WK finale Engeland-Nieuw Zeeland op Lords worden gevolgd. En wel op een gloed nieuwe televisie die we hebben ontvangen van een anonieme gulle gever. Hiervoor HARTELIJK DANK.
 
De jeugd komt zaterdag weer in actie. Het programma, velden en tijden onder voorbehoud.

Jeugdschema zaterdag 13  juli
ACC U9                    ----    Qui Vive                -----    aanvang 9 uur, veld 2
Excelsior U11 SB     ----    ACC U11 SB        -----    aanvang 9 uur, Excelsior
ACC U11 HB A        ----    Bloemendaal        -----    aanvang 9 uur, veld 1
Qui Vive U11 HB     ----    ACC U11 HB B     -----    aanvang 9 uur, Qui Vive
Bloemendaal U13   ----    ACC U13              -----    aanvang 9 uur Bloemendaal
ACC U15                ----    Qui Vive               ----      aanvang 2 uur, veld 1
VCC U17                ----    VRA/ACC-combi  U17 ----  aanvang 9 uur, VCC

Op zondag staat er ook nog een wedstrijd van ACC U15 tegen R&W op het programma op veld 2, aanvang 9 uur.
De Zami/Vets gaan op bezoek bij Concordia in Delft waar hun veld weer beschikbaar is na een grondige renovatie. Na afgelopen zaterdag tegen een Engels touring team door de druppels heen nipt verloren te hebben is er weer veel zelfvertrouwen. 
ACC 2 gaat op bezoek bij Qui Vive. Na de goede overwinning tegen VCC is er weer de nodige spirit in dit team. Hopelijk verloopt deze wedstrijd ook volgens “The Spirit of Cricket” 
 
ACC 3 kwam zondag te kort tegen VRA en lijkt de strijd om de bovenste plaats hierdoor niet voort te kunnen zetten. Zondag komt Qui Vive op bezoek.
 
ACC 4 heeft een nieuwe ervaring, er werd voor het eerst verloren!!! Welke uitwerking zal dit hebben op het team in de wedstrijd tegen en bij Quick Haag. Het komt nu natuurlijk aan op mentale veerkracht.
  
Komt allen genieten en ondersteun de mannen van ACC1 !
 

Veel sportieve groeten,
 
ACC