Return to site

Vooruitblik op programma ACC's seniorenteams komende drukke dagen

[door het bestuur] Bijgaand een overzicht van en vooruitblik op het seniorencricket de komende drukke dagen, te beginnen vrijdagavond, dat leden deels eerder al is gemaild deze week als onderdeel van Pitch #14 van 2019.

 VOORUITBLIK

Vorige week hadden we het over de vele jeugdspelers die actief waren voor de Dutch Lions teams. Hierin zijn we het beste paard van stal, Shreyas Potdar, helemaal vergeten te vermelden. Ook hij kwam uit voor de Dutch Lions!

 

Het eerste weekend van augustus, nota bene Tijgermaand, verliep teleurstellend voor de meeste ACC teams. Alleen het Zami team wist de winst binnen te halen. ACC 1 verspeelde zijn kansen op het kampioenschap door bij VOC te verliezen. Nu maar vol op de T20!!!
 
Fifty Not Out – Roelof Balk – Zaterdag vanaf 16:00 uur.
Roelof is inmiddels 50 jaar lid van onze vereniging en hier wordt bij stil gestaan tijdens de Fifty Not Out wedstrijd op zaterdag. Roelof heeft twee mooie teams samengesteld dus dat wordt een fantastisch festijn. De wedstrijd wordt gevolgd door een Indonesisch buffet. (kosten €15 pp). Details op de website.
Komt allen !!! 
 
De Zami spelen zaterdag in voorprogramma van de Fifty Not Out tegen VCC. Deze wedstrijd zal al om 11 uur beginnen zodat diverse Zami’s ook kunnen deelnemen aan het jubileum event.
Na de winst van afgelopen weekend is iedereen erg optimistisch over onze kansen, maar tegen het sterke VCC beginnen ze gewoon weer op nul.
 
ACC 1 speelt vrijdagavond de laatste T20 groepswedstrijd op en tegen VRA. Een plek in de kwartfinale lijkt na 3 gewonnen wedstrijden al in handen, maar winnen bij VRA is altijd het doel.

Zondag krijgt ACC 1 het op de tweede plaats staande HCC op bezoek dat afgelopen weekend ook ten onder ging tegen Excelsior. Beide teams kunnen in theorie Excelsior nog inhalen, maar dit lijkt in de praktijk niet realistisch. Dat neemt niet weg dat beide teams er alles aan zullen doen om hun hoge klassering te behouden en dus alleen met winst genoegen zullen nemen. Hopelijk kan Saqib met zijn mannen het vlekje van vorige week wegwerken en het thuispubliek weer een mooie pot cricket presenteren.
 
ACC 2 zit duidelijk in een dip. Verlies bij Olympia vorige week met een team met de nodige invallers is daar een illustratie van. Hopelijk zal er tegen HBS (op velden HCC) weer een hechte groep staan die er alles aan doet om de punten uit Den Haag mee te nemen.
 
De leidende positie van de Zomi komt tegen het einde van het seizoen onder druk te staan. Het verlies bij Excelsior, mede door een erg hoog aantal extra’s, is daar mede de oorzaak van. En zondag gaan de Zomi’s voor hun laatste wedstrijd op bezoek bij het op de tweede plaats staande Hermes DVS. Bij winst is de buit binnen. Bij verlies gaat het er van af hangen wat Excelsior en Hermes in de overige wedstrijden gaan doen.

Voor details van de stand verwijzen wij U naar de KNCB website.
 

Veel sportieve groeten,
 
ACC