Return to site

Vrolijke vriendjes van ACC U10 verliezen van VRA

[door Jan Balk] Ook vrolijke vriendjes kunnen verliezen. Dat bleek zaterdag. Buurman en aartsrivaal VRA bleek net iets te sterk waardoor ACC U10 zijn eerste nederlaag van het seizoen leed.

Mayank Kondhuri won de toss en koos voor eerst batten. ACC kwam in de thuiswedstrijd tot een totaal van 123 runs. Tristan de Man was de topscorer met veertien uitstekende runs. Ook de andere batsmen deden het zeker niet onaardig.

Vorm

VRA verkeerde aan bat vervolgens in een uitstekende vorm. Het resultaat was dat onze goede buurman 149 runs maakte en ACC de eerste nederlaag van het seizoen bezorgde. Desalniettemin lieten Gijs Evers en Aadit Akre net als alle andere vrolijke vriendjes uitstekend bowlen zien.

Ondanks de nederlaag tijdens het sportieve duel hielden de spelers van ACC na afloop de stemming er in. Daar zijn het tenslotte vrolijke vriendjes voor. En een keertje verliezen is ook helemaal niet erg. Je kan namelijk pas winnen als je weet wat verliezen is.

Komende zaterdag spelen we uit tegen Qui Vive. De vrolijke vriendjes zijn na de eerste nederlaag van het seizoen natuurlijk uit op revanche. Dat belooft wat!

Fotobijschrift: Ook de uitstekend battende Gijs Evers (links) en Tibo Balk konden de eerste seizoensnederlaag van de vrolijke vriendjes van ACC niet verhinderen.

broken image