Return to site

[door Wim Pielage] Na een weekend met wisselende resultaten staat ons weer veel moois te wachten. Het gaat op vrijdag al helemaal los. Natuurlijk de fantastische Tip & Run zoals iedere week. Maar vrijdag vindt ook het jaarlijkse ACC/AFC/Pinoké (en wellicht AMVJ) evenement plaats. Dit laatste begint al om 16:00 uur en hier verwachten wij veel oude bekenden die voor spektakel en gezelligheid gaan zorgen.

Als dan op zaterdag ochtend de kruitdampen van de avond er voor zijn opgetrokken neemt ACC1 het thuis op tegen HCC. Na de twee verloren wedstrijden afgelopen weekend is dit toch wel een must win. Veel zal afhangen van hoe wij Vandiar, de Zuid-Afrikaanse pro van HCC, in toom kunnen houden. Hij heeft zijn vorm uit Zuid-Afrika mee genomen en heeft nu al 498 runs in de topklasse gemaakt.

Als de mannen van Saqib hier een antwoord op hebben komt het zeker goed.

ACC zal het moeten doen zonder Ashiqullah die verplichtingen heeft voor het Belgische nationale team, maar gelukkig is Steven er weer bij.

Zondag is de laatste keer dat de jeugd op zondag speelt, vanaf het volgende weekend gewoon weer op zaterdag.

Alle jeugd speelt thuis op ACC!!

Om 9 uur de broederstrijd tussen ACC U11-2 en U-11-1. De gabbers van Jan hebben inmiddels een hoop geleerd dit jaar, dus zullen de mannen van Rehan behoorlijk partij gaan geven.

Op het zelfde tijdstip spelen onze allerjongste, U9, ook thuis tegen VRA

En ook de U13 komt in actie tegen Kampong, deze talenten wil doorgaan waar ze mee bezig zijn. Winnen en plezier maken.

ACC1 gaat voor de T20 op bezoek bij Salland met een enigszins gewijzigd team. Ze moeten al vroeg op pad naar het oosten want de wedstrijd begint om 11 uur.

ACC2 heeft om 13;00 uur weer een thuis wedstrijd, dit keer tegen Olympia. Het kan haast niet anders dat de mannen van Stephan dit keer die eerste overwinning gaan binnenhalen.

ACC3 gaat op bezoek bij de getande strijders van Almere Alligators (nog nooit een alligator zien cricketen…..). Hopelijk is Nagesh weer beschikbaar om zijn mannen door het Almeerse moeras te leiden.