Return to site

Aanloop gesloten op 14 juli voor auto's

[door AMVJ] 

Beste medegebruikers van Sportpark 't Loopveld,

 

Op zaterdag 14 juli viert de koepelorganisatie van AMVJ - de organisatie waar AMVJ Fonds en AMVJ Sport onderdeel van zijn - haar 100-jarig bestaan met het festival AMVJ 100 Jaar. 

 

Het wordt een groot feest voor jong en oud - en daarbij mogen onze sportieve buren natuurlijk niet ontbreken.

 

Wat kunt u verwachten?

 

- Vanaf 10.00 uur organiseren de sportverenigingen van AMVJ op de AMVJ-velden een eigen sportieve activiteit, waarin bezoekers op een leuke manier  kennis kunnen maken met o.a. hockey, tennis, voetbal en tafeltennis.  AMVJ-schaatsen organiseert een wielertocht met verschillende afstanden met start en finish op Het Loopveld. Deelname staat voor iedereen open en is gratis.

 

- Vanaf 14.00 uur start het festival op het parkeerterrein aan De Aanloop (t.o. VVV) en kunnen kinderen bijvoorbeeld zelf raketten leren maken en afschieten, tekenen met de docenten van De Hermitage voor Kinderen, als geheim agent over het festivalterrein sluipen om de opdrachten van Noordjes Geheime Post uit te voeren - en zijn er voor de oudere kinderen workshops zang, hiphop, poëzie en storytelling.

 

- Tussendoor zijn acts en voorstellingen te zien uit het relatiebestand van AMVJ, zoals Kees & Koos en de Urban Heroes Dance Academy. Het Smartlappenkoor zingt klassieke Amsterdamse krakers, er is een talentenjacht en er zijn optredens van onder andere Bokoesam, Samantha Steenwijk (The Voice of Holland) en De Kift. Bij de foodtrucks kunt u verschillende lekkere hapjes proeven.

 

Uw leden zijn natuurlijk welkom - zij betalen 5 euro entree bij de kassa van het festival. 

 

In de bijlage de poster van het festival, waarmee u desgewenst uw leden kunt informeren.

 

We hopen van harte dat we u - en uw leden - mogen begroeten!

 

Met vriendelijke groet,

Namens AMVJ,

 

Coos van Meurs

Voorzitter AMVJ Sport

broken image