Return to site

ACC Veteranen komen weer te kort

[De Veteraan] Afgelopen zaterdag kwamen de veteranen op meerdere fronten te kort. Op de parkeer plaats bleek dat we één auto te kort kwamen.

Daarnaast was er weer een te kort aan spelers. Gelukkig was Berend bereidt zijn vroege debuut in de veteranen te maken en maakte Carlos zijn rentree op het cricketveld na meer dan 25 jaar.

Aangevuld met een invaller van Quick (bedankt Chris!!) konden we toch nog 10 man het veld in sturen.

Bij het tossen kwam de captain duidelijk te kort want hij koos de verkeerde kant van de munt.

Ons bowlen begon aardig, na 10 overs had Quick N pas 33 runs op het bord. Maar daarna kwamen wij toch te kort want de runs kwamen (te) snel. Ondanks uitstekend keepen van Berend met 2 vangen en een flitsende stump wist Quick N een totaal van 201 op het bord te zetten.

Neil Foster die ons bij de thuiswedstrijd ook al dwars zat maakte 66 stijlvolle en harde runs.

Tijdens de lunch kwamen we niets te kort, dat was allemaal prima geregeld.

Ondanks dat we er alle vertrouwen in hadden dit totaal te kunnen maken, kwamen we met batten ook te kort.

De inbreng van Cees was helaas erg kort. Berend zette ook met batten zijn beste beetje voor en zocht naar een mooie balans. Hij was echter niet zeker of hij voor de korte of lange balans moest kiezen terwijl hij met Ulco op de mat stond. Ulco koos duidelijk voor de langzame balans. Berend toch meer voor de korte, waarschijnlijk ingegeven door de economie les van Rob tijdens de rit naar Nijmegen. Waarschijnlijk was de les toch te kort want Berend sneuvelde met 43 korte balans runs.

De overige batsmen deden zeker een poging,  maar kwamen helaas te kort. Op een totaal van 130 runs sloeg Rob zijn zes net te kort en was het over voor ACC.

Gelukkig was het achteraf weer gezellig en kwamen we niks te kort.