Return to site

ACC 2 nipt verloren

[door Irfan Younis] Wat nog erger dan verliezen is: het verslag schrijven na een verloren partij. Ik had me toch een paar goede grappen voor het verslag maar ik ben niet in de juiste bui. Zo had ik kunnen melden dat we op een schijtveld speelden met schijtspelers, letterlijk. Overal op het veld lag schijt. Schijt van wie? Geen idee. In ieder geval iemand die gewoon schijt had. En de schijtspelers? Die deden het gelukkig gewoon op het toilet, urenlang. Dat zeiden ze. Helaas schrijf ik niks over deze schijtgrap. Maar ik had het gewoon kunnen doen. Mits in de juiste bui. Jammer, het regent niet.

Geen grappen over de umpires die ruzie met elkaar hadden en bijna gingen vechten, geen grappen over Beau of Berend of Jamie of Areeb of Sheryas of een andere onder 14 speler, geen grappen over Jan Balk die als Jonty Rhodes in de cover stond te fielden. Geen grappen.

Trouwens, ik zag iets wat echt geen grap was. Ik zag Roelof Balk serieus in de kooi oefenen met bowlen. In 2020 is ie van plan om een echte bowler te worden, of stiekem een allrounder toch. Prachtig om te zien. Zo zouden we allemaal moeten zijn: gierig zijn om iets te leren en er vol voor gaan. Dank je Roelof, voor de eye opener.

Wedstrijd kort samengevat. VOC 2 maakt er 193 in 40 overs (maar 17 runs meer dan wat Bas in zijn eentje vorige week scoorde....). ACC 2 komt 10 runs tekort voor het verlies van 9 wickets. Gelukkig is het seizoen pas begonnen. Volgende week aartsrivaal VRA. Kat in 't bakkie, en dus niet meer op het veld schijten alsjeblieft.