Return to site

In vragenrubriek ‘Langs de boundary’ nr.25 Zara Younis, aan ’t woord.

broken image

[door Rick Thorburn] Bij de aankondiging van het nieuwe rubriek “langs de boundary” in 2017 heb ik aangegeven dat het doel was om de site nog aantrekkelijker te maken en ik wilde proberen om het aanbod op deze site wat uit te breiden. Ik heb op deze manier getracht om de website lezers te blijven boeien zodat niemand van onze site afhaakt. Naar de mondeling reacties van leden en non leden is me dat gelukt; de interviews zijn behoorlijk massaal gelezen en Ik heb louter positieve reacties gekregen.

De interviewrubriek 'Langs de boundary' gaat verder met jeugd cricketer Zara Younis. Zij is haar leven lang al trouw aan de club en ik ben heel benieuwd wat zij allemaal te vertellen heeft. Dit interview heeft wel lang geduurd want de 9 jaar Zara heeft het ontzettend druk met school en veel activiteiten na school.

In ‘Langs de boundary’ stel ik schriftelijk vragen aan meer of minder bekende ACC’ers. Kriskras door de vereniging heen, dus aan (nieuwe) bestuursleden, aanvoerders, spelers en 50 Not Out-leden, tot wellicht ook (ouders van) kinderen, actieve vrijwilligers en sponsors, enz.

broken image

De vragen aan Zara:

 1. Stel je eens voor? Vertel eens iets over jezelf en wat doe je zoal? ’‘Ik ben Zara en ik ben 9 jaar. Ik hou van voetbal en zingen. Mijn hobby’s zijn paardrijden en cricket. Ik heb een hond en zij heet Bella. Bella is heel lief en grappig´’.
   
 2. Welke dingen vindt men bij jou thuis belangrijk? ‘’ Elkaar altijd helpen. Geen gekke dingen doen. Als je jong bent mag je bijvoorbeeld niet roken. Altijd aardig zijn tegen elkaar’’.
   
 3. Waar kan je ’s nachts voor uit je bed worden gehaald? ’’ Om naar Disneyland Parijs te gaan. Ik ben er nog nooit geweest, maar ik heb gehoord dat het heel leuk is van mijn vriendin Jezzebelle en van de filmpjes die ik er over zie’’.
   
 4. Wanneer ben je gaan cricketen bij ACC? Hoe lang heb je cricket gespeeld? Hoe lang ben je lid van de vereniging? ‘’ Ik heb eigenlijk altijd gecricket. Papa bewaarde vanaf mijn geboorte altijd een cricketbal in mijn wieg. Dat deed hij ook al bij mijn broer Senna. Maar volgens mij ben ik nu 2 of 3 jaar echt lid’’.
   
 5. Wat is het leukste aan cricket? ‘’ Dat je nooit verliest. Dat je nooit denkt: ik neem even pauze. Het is gewoon heel leuk’’.
   
 6. Wat is het stomste aan cricket? ‘’ Als mijn vader expres harde ballen op me gooit en dat ik dan snel uit ga’’.
   
 7. Wat zou er nou echt nog bij moet komen op ACC? ‘’ Een  speeltuin. En hekken bij het water, zodat er geen kindjes in vallen. Ikzelf ben er ooit in gevallen’’.
   
 8. Wat is je huidige studie en waar zit je op school? ‘’ In zit in groep 5 van de Kindercampus Zuidas. Verder ga ik 1 dag in de week naar de ‘Day a week school’. Dat is gelukkig in hetzelfde gebouw als mijn eigen school’’.
   
 9. Wat zijn je toekomstige ambities, maatschappelijk en sport? ‘’ Ehm ... Misschien voetbalster of paardrijdster’’.
   
 10. Heb je andere hobby’s of sporten? ‘’ Voetbal, paardrijden, cricket, turnen, dansen, knutselen’’.
   
 11. Wat is nog een grote droom van jou? Wat zou je privé nog graag willen bereiken of doen? ‘’ Misschien om Christiano Ronaldo eens tegen te komen’’.
   
 12. Wie zou je iets willen vragen op ACC en wat is die vraag? ‘’ Aan Lonne Balk. Blijf je later als je groot wordt ook nog cricketen’’?
broken image

Eerder in deze serie kwamen aan het woord: 1. Wim Pielage, 2. Saqib Zulfiqar, 3. Stephan Hannema, 4. Harry de Breet, 5. Ton Balk, 6. Arthur van Leeuwen, 7. Max de Bruin Jr, 8. John van Vliet, 9. Hans Dukker, 10. Jan Balk, 11. Duco Ohm, 12. Rein Akkerman Jr, 13. Marleen Balk, 14. Shirase Rasool, 15.Shreyas Potdar, 16. Mees van Vliet, 17. Roelof Balk, 18. Jamieson Mulready, 19. Aryan Kumar, 20. Carolien Woudstra, 21. Ronald Anderson, 22. Giles Francis, 23. Richard Wolfe, 24. Willem Berendse