Return to site

ACC 2 nog steeds op een roze wolk

[door Irfan Younis] Tweede wedstrijd in 3 dagen, uit tegen Qui Vive 3 nu. Geen Bobby, geen Rehan, geen Beau, geen Ammar. Wel Nagesh Danturi, wel Robert v Boeschoten, wel Aeeb Shoaib en wel de voorzitter Wim Pielage.

Toss gewonnen, eerst bowlen. Robert en ik bowlen fantastisch en in de eerste drie overs zijn er al drie wickets gevallen met maar 1 runs op het bord! Waanzinnig. Is dit dan eindelijk de dag dat we om 14:00 uur al klaar zijn met de wedstrijd, onze vriendinnen/vrouwen bellen en zeggen dat we voorlopig nog wel bezig zijn en stiekem met zijn allen een terrasje op het Leidseplein pakken? Is dit die dag? Nee, gewoon weer 40 overs gefield. Balen. Of toch niet?! Qui Vive 192 runs voor het verlies van 9 wickets. Dat moet te doen zijn.

Bas van der Heyde en Mark Mulberry openen en staan maar liefst 20 overs in met een partnership van 120 runs. Ongelofelijk. Dan gaat Mark uit met 41 mooie geduldige runs. Vervolgens rent Bas opeens het veld keihard uit, zomaar, uit het niets. Waarom? Nou omdat hij om 17:00 weer naar huis moest. De was doen, koken, stofzuigen, dat soort dingen. Ja, dat moet natuurlijk ook gedaan worden. Is mij wijs gemaakt. Bizar.

Nou, dan klaren Chris Knoll, Jamie Mulready en captain Stephan Hannema toch even het karweitje?! Hier en daar werd nog even komisch gesledged door Qui Vive. Nadat er na twee overs maar liefst 20 runs voor ons erbij kwamen, zei een fielder van Qui Vive: "the plan is working". Bizar. En Stephan sloeg een leggie voor zes, vervolgens zei de leggie: "i am going to get you". Daarna werd hij weer door Stephan voor zes geslagen. Bizar. Trouwens, spelers van Qui Vive dachten dat als je 10 keer How is that schreeuwt, je automatisch uit bent. Echt bizar.

Bas van der Heyde werd tot man of the match geroepen. Maar dat had net zo goed iedereen kunnen zijn. Volgende week zaterdag komt Olympia op bezoek. Of is het toch zondag? In ieder geval in het weekend. Kan de wolk nog rozer worden?

Irfan Younis 4 voor 28 in 8

Robert van Boeschoten 1 voor 13 in 5

Chris Knol 1 voor 43 in 8

Bas vd Heyde 1 voor 34 in 7

Nagesh Danturi 2 voor 14 in 3

ACC 2 wint met 7 wickets in de 29ste over

Mark Muldaddy 41 runs

Bas vd Heyde 65 runs (retired out dus, nog steeds bizar)

Chris Knul 31 no

Jamie Mulready 10 runs

Stephan Hannepa quick cameo 27 no

broken image
broken image