Return to site

ACC U11hb wint belangrijke wedstrijd thuis van Qui Vive

[door Uja] Met vier jeugdteams was het full house in de ochtend van 29 juni 2019 bij ACC.  Bij de onder 11 hardball teams ontving ACC het enige team waartegen ze een nederlaag hebben geleden: Qui Vive! Geen onbelangrijke wedstrijd dus, de winnaar van deze match zou wel eens de winnaar van de pool (van vier teams) kunnen worden.

Qui Vive won de toss en besloot te fielden, met een nieuw (en het enige) meisje, Rianna, in het team, en twee invallers van ACC1 want ze waren met z'n zessen. Aan het eind van de eerste inning stond er 111 op het scorebord, met een verlies van 8 wickets. Dus de match kon nog alle kanten op.

Bij Qui Vive was Parshav de beste bowler: 20 runs en 4 wickets in 4 overs. Bij ACC1 bleek na het tellen dat Ayaan Farooq de best scorende batsman was met 19 runs, gevolgd door Aneesh Papatla met 15.

Gedurende de wedstrijd waren er diverse drinkpauzes gezien de brandende zon, al zo vroeg in de ochtend. Na de grote drinkpauze mocht Qui Vive batten, met 6, 7 en 7 overs voor de drie batting pairs.

Ze scoorden veel runs, en straften fielding fouten van ACC1 goed af met snelle runs. Opnieuw was Parshav de topper bij Qui Vive met 25 runs uit 21 ballen.

ACC1 had verschillende goede bowlers - Siddhesh Patil (14 runs/3 wickets in 3 overs), Rohan Poell (10 runs/1 wicket in 3 overs). Maar met 8 runs en 2 wickets in 2 overs was Oscar Trevethen deze keer de topper!

Spannende match, met veel leermomenten voor beide teams.

Al met al nam ACC1 meer wickets (11 vs 8), maakte minder wides (8 vs 11) en no-balls (2 vs 5), en scoorde meer runs (79 vs 70).

Genoeg om met 30 runs te winnen!

Team pic van links naar rechts - Ayaansh Sehgal, Saravana Sha, Rohan Poell, Siddhesh Patil, Oscar Trevethan, Ayaan Farooq, Aneesh Papatla en Aryan Poell

broken image
broken image