Return to site

Alex Swaneveld staat op de foto van de dag 

[door Jan Balk] Niemand minder dan Alex Swaneveld staat zo maar op de foto van de dag. De hard slaande batsman leidde de veteranen namelijk naar een klinkende zege op Sparta. Sparta kwam niet verder dan 104 all out. Vervolgens batte Alex Swaneveld de sterren van de hemel.

 

Met een prachtige vier richting mid-wicket sloeg Alex de winning-hit en maakte hij tegelijkertijd zijn vijftig vol. Het resultaat was dat de veteranen van ACC hun eerste zege van het seizoen boekten. Alex zorgde daarmee voor het onvervalste hoogtepunt tijdens een toch al legendarisch cricketdagje op ACC.

 

Naschrift redactie: hier wordt een gevaarlijk precedent geschapen. Richard Wolfe had tegen Jan gezegd: een kort stukje schrijven mag best wel eens, hoor. Niet zeggen, Richard, niet tegen Jan. Zijn stukjes zijn nooit te lang, houwen zo. En altijd leuk. En zo'n historische wedstrijd van ACC's geweldig grote gabbers tegen Sparta (geen wonder dat EP na zo'n overwinning bescheiden wegduikt voor de foto, wat heeft-ie eigenlijk voor shirt aan?) verdient meer letters volgende keer. Wat de redactie betreft dan  ;-).

broken image