Return to site

AMVJ Golf trekt in bij ACC: update over verhuur

broken image

[door Wim Pielage] Tijdens de laatste buitengewone ledenvergadering is ingestemd met het delen van ons clubhuis met AMVJ Golf. ACC blijft eigenaar en kan rekenen op een bijdrage in de huur. Zoals uitgebreid toegelicht door Guido Dukker wordt hiermee een sterk verbeterde situatie gecreëerd ten aanzien van het gebruik van ons mooie clubhuis, vooral op die momenten dat ACC hier niet of nauwelijks gebruik van maakt. Denk aan winter en herfst en aan de zomer, gedurende de week. Ook voor de catering van Ben Markx, dus voor de clubinkomsten, kan de gezamenlijke
exploitatie van het clubhuis goed uitpakken.

Inmiddels is het 320 leden tellende AMVJ Golf druk bezig met de verhuizing en is er tijdens hun openingstoernooi op donderdag 30 maart al gebruik gemaakt van de faciliteiten op ACC.
Ons clubhuis is vanaf die dag ook overdag geopend. In ons clubhuis is ook ruimte toegewezen aan AMVJ Golf voor hun verenigingsspullen. En buiten het clubhuis is in overleg ruimte beschikbaar gesteld voor het plaatsen van de trolleys. De lockers blijven vooralsnog bij het clubhuis van AMVJ. Hiervoor wordt gaande het seizoen een oplossing gezocht.

Bij ACC kijken we uit naar een prima en langdurige samenwerking met AMVJ Golf die een mooie gezamenlijke toekomst op het Loopveld voor beide verenigingen mogelijk maakt. En verwelkomen we alle AMVJ-leden van harte in ons mooie clubhuis. Zie ook dit bericht van AMVJ Golf zelf.