Return to site

Cricket-event vrienden ACC/AFC/Pinoké en AMVJ Golf vrijdag 9 juni

[door Rick Thorburn] Komt er bijna aan, je aanwezigheid al gemeld? De de fameuze wedstrijdavond van ACC met leden van de bevriende clubs AFC, Pinoké (AMVJ Golf is ook uitgenodigd), is al vrijdagavond 9 juni om 16.00 uur (maaltijd 19.30 uur)! Dit jaarlijkse evenement startte jaren geleden als een groot succes, dus kom in grote getale; doe mee of kom kijken. En vertel iedereen erover en/of stuur dit bericht door naar bekenden.

Karel Kuijvenhoven en Cedric de Breet zijn bereid gevonden om te proberen om leden van AFC en Pinoké te interesseren om mee te doen. Wim Pielage richt zich op AMVJ Golf. Heel fijn, mannen, want de moeite waard, de 'T20 Challenge Game' - een heel leuk evenement! En onder het mom 'hoe meer zielen hoe meer vreugd' zullen we ook de dames/partners uitnodigen voor deze fantastische wedstrijd compleet met gezellige nazit en een lekker etentje.

Maar we hebben natuurlijk ook nog wat ACC'ers nodig om de boel in goede banen te leiden. Je kunt je melden dan wel inschrijven bij de hieronder genoemde namen. Dus spelers, bezoekers en helpers.

Inschrijven: Klik hier!