Return to site

De Amsterdamsche Cricket- en AMVJ golfdag

Op vrijdag 4 augustus 2023 was de eerste editie van de Amsterdamsche Cricket- en AMVJ golfdag. Helaas veel te weinig ACC’ers maar de volgende ervaren golfers waren aanwezig:

Cees Nierop

Max de Bruin jr

Ernst-Pieter Knüpfer

Paul de Jonge

Han van Leeuwen

Victor vd Valk

Richard Wolfe

Daniël Thorburn

Rick Thorburn

André Wijnand

Gijs de Jonge (vriend uit Bloemendaal)

Dave Hardy en zijn band zorgden voor geweldige muziek.

Helaas waren er begin augustus veel mensen op vakantie, volgend jaar zullen we dit evenement waarschijnlijk in juni of juli houden. Van een vriend kreeg ik de volgende opmerking. Dank voor de gastvrijheid op de ACC-AMVJ golfdag gisteren. Het was een groot succes en een mooi voorbeeld van een multifunctioneel gebruik van de velden. De deal om samen het clubhuis te exploiteren is het ei van Columbus.

Zelfs Max de Bruin sr. kwam kijken en betuigde zijn steun aan dit evenement. Max Sr. (ACC) zat met zijn goede vriend Joop de Winter (AMVJ) bij de negende hole samen een biertje te drinken en herinneringen op te halen aan oude tijden. Max, echt top van je, om je steun aan te bieden.

Ook als je niet beschikbaar was om deel te nemen aan dit evenement, stuur ik je een artikel en foto-impressie zodat je een idee hebt van wat je hebt gemist en hopelijk jezelf beschikbaar stelt voor de tweede editie van De Amsterdamsche Cricket en AMVJ golfdag in 2024.

Hieronder de link en de artikel- en foto-impressie van de artikel op de website van AMVJ