Return to site

De verloren sponsorbal die toch terug kwam uit Amstelveen Zuid...

[door Observer] In het vorige verslag van ACC1 verhaalde ik over de enorme 6 die door Rehmet Zulfiqar richting Amstelveen Zuid gedreven werd. Met mij vroegen velen zich af, waar het projectiel geland zou zijn. Een lost ball?

Welnu ik kan U meedelen dat niet ver van de Saskia v. Uylenburgweg, de bal door een aardige mevrouw is gevonden en teruggebracht! Ze was niet onbekend met ACC, had vroeger zelfs bij de Dames gespeeld en zei “ik gaf sowieso elk jaar een bal aan de club – en met deze retour-bal heb je er dus 2.” Degene die de bal in ontvangst nam was verbluft en bedankte de vrouw hartelijk.

Mij kwam dit verhaal ter ore en ik dacht, die Rick die bedelt zich suf voor het ballenfonds en als onze jongens goed spelen, vliegen die ballen weer zo het park uit en zijn ze onvindbaar.

Mensen, jullie zitten vaak de hele dag op een bankje of stoeltje met je natje en je droogje te genieten van die glorieuze cricketsport in onze heerlijke tuin die Het loopveld heet. En het kost niks.
Je krijgt spanning en sociaal vertier te gelijk, maar de inmiddels witte (en dure) cricket ballen doen wat ze doen moeten, maar slijten (gaan verloren) als sneeuw voor de zon.

We heffen geen entree bij de wedstrijden en je krijgt gratis je portie cricket en de zon schijnt.
Daarom: doe wat terug en help Rick het ballenfonds aan te vullen. Heb je er al een gegeven?
geeft niks, een 2e mag ook. Kosten per bal eu.50.- met grote dank van de club.

Tot nu toe ontvingen we 44 ballen, maar we mikken op 100. Zou dat lukken?
Meld je aan bij Rick, of een van bekenden op de club.

Bedankt namens het bestuur aan de volgende sponsoren:

broken image