Return to site

De vrolijke vriendjes van ACC U10 liggen ook tegen Bloemendaal in een deuk

[door Jan Balk]   En weer hebben de vrolijke vriendjes van ACC U10 een legendarische wedstrijd gespeeld. Het enige ongeslagen team van ACC won wederom lachend van Bloemendaal.

Vooral het fielden  van ACC was van een ongekende klasse. Er werd een schitterende vang gepakt door Harshdeep Singh. En er was een geweldige caught en bowled van Joshua Francis. Los daarvan waren er ook nog eens prachtige run outs. Het gevolg was dat Bloemendaal voor 132 runs aan de kant zat. Aadit Akre bowlde de sterren van de hemel. En hij was zeker niet de enige.

Bloedvorm

Eerder had ACC U10 prachtig batten laten zien. Harshdeep Singh stak in bloedvorm en maakte alles bij elkaar 23 runs. Mayank Kondhuri sloeg als een echte Chris Gayle de ene vier na de andere. Aadit Dhaninkal batte weer mooi recht. En dat gold natuurlijk ook voor Gijs Evers. Daarnaast hadden Tibo Balk, Nischal Kondhuri en de vooral goed bowlende Tristan de Man het eveneens uitstekend gedaan.

Alles bij elkaar kwam ACC U10 tot zo’n 203 runs. Het publiek was wederom de grote winnaar. Wat een onwaarschijnlijk mooi enthousiasme! Na afloop kregen alle spelers van ACC  U10 met dank aan Max de Bruin senior ook nog eens echte ACC-sokken. De vrolijke vriendjes zijn nu dus ook nog eens echte helden op ACC-sokken. Het kan eigenlijk niet mooier.

Zondag uit tegen VRA

Komende zondag spelen we om 9.00 uur in het Amsterdamse Bos de grote derby tegen VRA. Zorg dat je er bij bent!

 

Fotobijschrift: Harshdeep Singh bat uitstekend tegen Bloemendaal.

Zondag uit tegen VRA

Komende zondag spelen we om 9.00 uur in het Amsterdamse Bos de grote derby tegen VRA. Zorg dat je er bij bent!

broken image