Return to site

De vrolijke vriendjes van ACC U10 winnen voor de tweede keer op rij

[Door Jan Balk]

[door Jan Balk]     Na de klinkende zege op Qui Vive heeft ACC U10 ook zijn tweede wedstrijd gewonnen. Kampong werd met groot machtsvertoon verslagen.

ACC U10 begon met batten den deed dit fantastisch. Het resulteerde in het fraaie totaal van 160 runs. Het was te veel voor Kampong, dat uiteindelijk strandde op 124 runs. Het was een geweldige wedstrijd.

Even voorstellen

Het is hoog tijd om de tien vrolijke vriendje van ACC U10 even voor te stellen.

Joshua Francis

Joshua Franceis is een geweldige allrounder. Zijn vader Giles speelde jaren lang voor Hilversum en speelt prachtig viool. Hij groeide op in Engeland en zoon Giles heeft daarom op vakantie wat cricketkampen meegemaakt in het land waar ze links rijden. Het gevolg is dat Joshua een prachtige techniek heeft en zowel goed kan bowlen als batten.

Tristan de Man

Tristan de Man is de zoon van Adriaan en geen familie van VRA’er Ewoud. Ook Adriaan is een Hilversummer in hart en nieren en speelt nog altijd zijn wedstrijdjes voor Hilversum. Zoon Tristan gaat altijd mee en misschien komt het daar wel door dat hij zo ongelooflijk hard kan slaan. Bovendien is Tristan bloedfanatiek en staat hij bekend om zijn uitstekende mentaliteit.

Aadit Dhaninkal

Aadit Dhaninkal is een genuine allrounder, die dus goed kan bowlen, batten en fielden. Bovendien is hij altijd positief en kan hij als geen ander een team er doorheen trekken als het even wat minder gaat. Wat een feest.

Harshdeep Singh

Harshdeep Singh heeft ondanks zijn leeftijd het woord passie uitgevonden. Hij kiest altijd voor de aanval. Of het nou zo hard mogelijk slaan, bowlen of batten is. Harshdeep geeft altijd de volle 100 procent en dat is fantastisch om te zien.

Aaditt Jain

Aaditt Jain is de man met de fluwelen techniek. Hij beschikt over een schitterende bowlingactie en is een prachtig bat om naar te kijken. Wat een held!

Aadit Pakre

Aadit Pakre speelde twee jaar geleden ook al voor ACC U9 en is er een jaartje tussenuit gegaan om te badmintonnen. Dit heeft hem ongelooflijk veel goed gedaan. Hij is dit jaar weer terug bij ACC en speelt als herboren. Vooral zijn batten ziet er fantastisch uit. Mooie bijkomstigheid is dat je de cricketbal veel verder weg kan slaan dan de shuttle.

Nischal Konduri

Nischal Konduri heeft het spelletje geleerd in India. Hij is een echte sportbink, die schijnbaar moeiteloos de sterren van de hemel bowlt en waanzinnig goed kan batten. Bovendien heeft hij die natuurlijke cricketintelligentie. Ja, Nischal is ook al een geweldige cricketer om naar te kijken.

Mayank Konduri

Mayank Konduri is de broer van Nischal en ook al zo’n geweldige sportbink. Hij kan waanzinnig goed voetballen en heeft besloten om zich dit seizoen ook toe te leggen op de cricketsport. Mayank beschikt meteen over zo’n natuurlijke bowlingactie met gestrekte arm en maakt een fantastische indruk.

Gijs Evers

Gijs Evers beschikt nu al over het rechtste bat van de vereniging ACC. Met dank natuurlijk aan zijn vader Steven Evers, ook al zo’n klassiek recht bat. Het kan haast geen toeval zijn. Samen oefenen ze eindeloos in de tuin en nog eindelozer kijken ze op de computer naar internationaal topcricket. Dat belooft wat!

Tibo Balk

Tibo Balk is ook al zo’n jongen met een onwaarschijnlijk groot talent en een fantastisch enthousiasme. Vooral zijn vangen is van ongeëvenaarde klasse. Maar vlak daarnaast ook zijn batten en bowlen niet uit.

Alles bij elkaar barst ACC U10 van het talent. Maar los daarvan zijn de tien spelertjes vrolijke vriendjes van elkaar. Dat is natuurlijk uitstekend voor de teamspirit en ook zonder twijfel de belangrijkste reden van de eerste twee overwinningen.

Fotobijschrift: Tibo Balk kan uren na de wedstrijd met zijn vrolijke vriendjes nog altijd heerlijk nagenieten van de overwinning op Kampong.

broken image