Return to site

De vrolijke vriendjes van ACC U10 worden schaterend kampioen

broken image

[door Jan Balk] De vrolijke vriendjes van ACC U10 zijn op overtuigende wijze kampioen geworden. De laatste competitiewedstrijd tegen Bloemendaal werd overtuigend gewonnen waardoor de gouden medaille van de KNCB binnen was.

Bloemendaal won de toss en ACC mocht eerst gaan baten. Het leverde prachtig cricket op. Gijs Evers sloeg een paar uitstekende vieren en had een prima partnership met Tristan de Man. Maar ook de overige batsmen zoals Nichal Kondhuri, Mayank Kondhuri, Joshua Francis, Tibo Balk, Aaditt Jain, Aadit Akre, Aadit Dhaninkal en Harshdeep Singh deden het uitstekend.

Genot

Het fielden van ACC was mede dankzij de door vader Steven Evers aangeboden wedstrijdbal vervolgens zonder twijfel een genot om naar te kijken. Onder meer Harshdeep Singh, Mayank Kondhuri en Joshua Francis pakten waanzinnige vangen. Mayank Kondhuri had ook nog eens een geweldige direct hit in de palen en dat leverde zo maar een run out op.

Het bowlen was ook prima verzorgd met Aadit Akre als grote uitblinker. Hij pakte in de laatste over maar liefst drie wickets. Nou nog die arm helemaal gestrekt houden en het is echt perfect. Al met al hadden de vrolijke vriendjes zo’n dag waarop alles lukte. Het resultaat was dat ACC 192 runs maakte en Bloemendaal met 102 runs genoegen moest nemen.

Hoera

Na afloop reikte niemand minder dan Marike Dickmann namens de KNCB de echt gouden medailles uit aan de kersverse vrolijke kampioentjes van ACC. Het werd vervolgens één groot feest. Zelden is een kampioenschap zo mooi gevierd als door de vrolijke vriendjes van ACC. Het werd alles bij elkaar een prachtig einde van de reguliere competitie. Hoera!
 

Zaterdag 9 juli
ACC U10-Bloemendaal 2-0
ACC 192.
Bloemendaal 107.

broken image