Return to site

Dick Oosterbaan van Hippo schenkt zijn cricketspullen aan ACC

 

[door Jan Balk]     Vrijdag speelde Hippo zijn jaarlijkse wedstrijd tegen SGS op ACC. Het werd een fantastische happening, waarbij veel oude bekenden rondliepen op Het Loopveld. Ook nijlpaard Dick Oosterbaan was van de partij. Hij schonk zo maar zijn oude zo goed als nieuwe cricketspullen aan ACC.

Pieter van Vliet, Tommy Nooij en Hylke Pieksma waren slechts enkele namen van de  legendarische spelers van Hippo, die vrijdagavond zo maar rond liepen op Het Loopveld vanwege het jaarlijkse Hippo-evenement. De nijlpaarden hadden uiteraard traditiegetrouw dorst en dronken na de wedstrijd tegen SGS dan ook met volle teugen.

 

Feestvreugde

Het werd uiteraard een onvergetelijke avond. Om de feestvreugde helemaal compleet te maken, bood Dick Oosterbaan ook nog eens al zijn cricketspullen aan voor ACC. Het ging onder meer om mooie bats, fantastische legguards, sokken, een paar geweldige cricketschoenen en zo goed als nieuwe handschoenen. Maarten Slagter kreeg als één van de allerlaatste nog cricketende oud-Hippo-spelers de handschoenen en een paar legguards aangeboden. En Jan Balk heeft zo maar een bat van Dick in zijn tas gestopt.

Maar er waren nog veel meer spullen van Dick. En die liggen inmiddels in ons geweldige materiaalhok, dat Richard Wolfe zo schitterend heeft ingericht. Ze liggen op de plank ‘up for grabs’, wat natuurlijk sowieso al een geweldige naam is voor een plank met cricketspullen.

 

Voordeel

Ik zou zeggen, doe er je voordeel mee en kijk vooral op deze plank up for grabs, als je nog wat extra’s nodig hebt voor tijdens de training of een wedstrijd. Met dank aan Dick Oosterbaan.

broken image