Return to site

Dutch Lions en Dutch Lionesses selecties bekend

ACC sterk vertegenwoordigd bij Dutch Lions en Dutch Lionesses

 

Door JeugdCie. Het is weer tijd voor de wintertrainingen van de Dutch Lions en de Dutch Lionesses. Verschillende kleine kanjers en grote talenten van ACC zijn geselecteerd voor deze speciale trainingen.

Zo houdt Isabella Critchley-Cowan de eer van ACC hoog in gecombineerde selectie van de beste damescricketers onder de 15 en onder de 17 jaar. Bij de Dutch Lionesses U13 mag Anshika Dixit haar kunsten vertonen. En voor wat betreft de selectie U11 zijn er maar liefst drie speelsters van ACC geselecteerd. Anika Bagga, Mishika Shrivastava en Anvika Yadav mogen aan de trainers van de KNCB laten zien hoe goed ze zijn.

Talenten

Ook voor wat betreft onze mannelijke jeugdleden is ACC goed vertegenwoordigd. Zo zijn onze grote talenten Mees van Vliet en Shreyas Potdar geselecteerd voor de wintertrainingen van de Dutch Lions U18. Zinesh Master is onze topper in de U16 groep. En Mark Wolfe houdt de kleuren van ACC hoog in de Dutch Lions U14. Bij de Dutch Lions U12 zijn er eveneens twee jeugdleden van ACC geselecteerd. Ved Sambit Chuckarbutty en Tibo Balk krijgen in Rotterdam in de hal van VOC training van niemand minder dan de topcoaches en voormalige internationals Tim de Leede en Marc Nota.

Vanaf deze plek willen wij al onze talenten natuurlijk heel veel succes wensen tijdens de trainingen. De club is bijzonder trots op jullie!